- 28 Haziran 2011
- 61.380
- 154.205
- 898
Bende a101 e bakicaktim tabi kalirsaSemtini yirmiden aldım bende canım ,görmedim hiç A101 i ordan da bir tane alırım olmadı bol bol dilek dileyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende a101 e bakicaktim tabi kalirsaSemtini yirmiden aldım bende canım ,görmedim hiç A101 i ordan da bir tane alırım olmadı bol bol dilek dileyeyim
Heee vallaDimi ama filizim
Aaaa bu hafta değil miydiGeçen haftaydı sanki
Hayra doğru açıp yine tövbe diyorumAgzini hayra dogru ac bence
Teşekkür ederim canım,keşke elimde olsa sizlerde yollabilsemAyy böyle arkadaşa can kurban
Tövbe estağfurullahHayra doğru açıp yine tövbe diyorum
ya senin ana yüreğini yirim benBenim kiz hastaneye girdi simdi amelyat hemşiresi olarak ama gelde gör nasil cabaliyosun buyutmek icin hastaneye gidiyo ama gelde bana sor nasil yolluyosun
Ben ne baksam sabahta gitsem yok hicbirseyi yakalayamiyorumBende a101 e bakicaktim tabi kalirsa
PehhhHeee valla
Herkes küçük kalsalardı diyo abla ama benimki öyle bir eziyet ki büyüse de laf anlasa diyorum Zor çocuk büyütmek, bütün hayatını adıyosun, kendinden vazgeçiyosunHaline şükret canım büyüdüklerinde sıkıntı katlanıyor.Keşke küçük kalsalardı keşke
Maddi ve manevi yükleri artıyor.Hayata hazırlama,eğitim,iyi insan olmaları çabaları daha çok zorluyor
Eşeğimi sağlam kazığa bağlıyom daha da olursa bilmiyom artıkKız tövbe de ,deme öyle şeyler, saatine denk gelir
Düşünmen yeter kukicanTeşekkür ederim canım,keşke elimde olsa sizlerde yollabilsem
Büyüyünce anlayacak mi sanıyorsun şimdi yine dediğini yaparHerkes küçük kalsalardı diyo abla ama benimki öyle bir eziyet ki büyüse de laf anlasa diyorum Zor çocuk büyütmek, bütün hayatını adıyosun, kendinden vazgeçiyosun
Eşimin emekliliğini bekliyoruz canım, Ankaradan onay geldiği gibi başlayacağız nasipse. Her an gelebilirSen ne yapıyorsunTedavi vs...yok mu
Benimde 13sene sonra geldi kazik hemde cakiliykenEşeğimi sağlam kazığa bağlıyom daha da olursa bilmiyom artık
İşte büyüdükçe kendini daha çok adıyorsun.Herkes küçük kalsalardı diyo abla ama benimki öyle bir eziyet ki büyüse de laf anlasa diyorum Zor çocuk büyütmek, bütün hayatını adıyosun, kendinden vazgeçiyosun
İnşaallah canımEşimin emekliliğini bekliyoruz canım, Ankaradan onay geldiği gibi başlayacağız nasipse. Her an gelebilir