• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İşte büyüdükçe kendini daha çok adıyorsun.
İki kızım var her şeyde önce onları düşünüyorum.Her şeyime ortaklar.
Bunun dışında tencereler büyüyor, çıkan bulaşıklar ,yıkanan çamaşırlar her şey artıyor ve işin daha çoğalıyor.🤭
Rabbım saglik versin canim yapcak bişey yok bir bizim bir dolabimiz var makyaj bakim nebilim aklina gelen hersey koymaya yer kalmadi artik aliyoda aliyo ben yapmiyorum yavvv insaf😏

Rabbım saglik versin canim yapcak bişey yok bir bizim bir dolabimiz var makyaj bakim nebilim aklina gelen hersey koymaya yer kalmadi artik aliyoda aliyo ben yapmiyorum yavvv insaf😏
Bizim daha makyaja başlamadılar.Ama kremler,maskeler vs...🤭Ben pek kullanmam🤭

Ahh ahhh azkaldi onlarinda sirasi gelicek bide 2tane seninkinler🤣
Aynen canım kokoşlar birde😂Annem karşı binada dün profiterol götürdüler.Giyinip ,süslendiler😂Diyorum montun içinde kim görecek😂Saçlar evde olduğumuz halde hep fönlü😂
Sen yaptın çocukluk resimlerine bak diyorlar😂

Aynen canım kokoşlar birde😂Annem karşı binada dün profiterol götürdüler.Giyinip ,süslendiler😂Diyorum montun içinde kim görecek😂Saçlar evde olduğumuz halde hep fönlü😂
Sen yaptın çocukluk resimlerine bak diyorlar😂
:KK70: :KK70: markete cikicaz giy cikar o olmadi baska giy cikar taran suslen bildigin cafeye gidiyolar sanki

İşte büyüdükçe kendini daha çok adıyorsun.
İki kızım var her şeyde önce onları düşünüyorum.Her şeyime ortaklar.
Bunun dışında tencereler büyüyor, çıkan bulaşıklar ,yıkanan çamaşırlar her şey artıyor ve işin daha çoğalıyor.🤭
En azından ikisi de kız senin abla yardımcı oluyorlardır her konuda🤗 kız evlat iyidir😍

Back
X