- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Kokina mokina ne bilim benKokina
Her zaman bulamıyorum görünce çok sevindim,bir tane arkadaşıma birde kendime aldımBilmiyodum valla ben ama cok guzelmis
Dilek dileniyormus canım duydun mu hiç biliyor musun?Dimi bende çok seviyorum
Ayyy ne güzel yapmışsın canım
A101 e de gelecekti 15 liraya canımHer zaman bulamıyorum görünce çok sevindim,bir tane arkadaşıma birde kendime aldım
Aynen öyleymişDilek dileniyormus canım duydun mu hiç biliyor musun?
Geçen haftaydı sankiA101 e de gelecekti 15 liraya canım
Benim kiz hastaneye girdi simdi amelyat hemşiresi olarak ama gelde gör nasil cabaliyosun buyutmek icin hastaneye gidiyo ama gelde bana sor nasil yolluyosunHaline şükret canım büyüdüklerinde sıkıntı katlanıyor.Keşke küçük kalsalardı keşke
Maddi ve manevi yükleri artıyor.Hayata hazırlama,eğitim,iyi insan olmaları çabaları daha çok zorluyor
Evet evet duydum bende nasıl oluyor deneyeyim bu sene bakayımDilek dileniyormus canım duydun mu hiç biliyor musun?
Aynen canım zor değilBenim kiz hastaneye girdi simdi amelyat hemşiresi olarak ama gelde gör nasil cabaliyosun buyutmek icin hastaneye gidiyo ama gelde bana sor nasil yolluyosun
Kendimi birde arkadaşımı mutlu ettim iyi geldiAyyy ne güzel yapmışsın canım
Kız tövbe de ,deme öyle şeyler, saatine denk gelirDoğduğundan beri ha şu zaman rahatlarsın ha bu zaman laflarını dinliyombenimkinin rahat ettirceği yok valla canavar gibi bi şey olmuş tövbe ikinciyi falan da yapmam
Amin insallah canimAynen canım zor değilAllah kolaylık versin.Kazasız belasız gidip gelsin
Keske biride beni mutlu etseKendimi birde arkadaşımı mutlu ettim iyi geldi
Ayy böyle arkadaşa can kurbanKendimi birde arkadaşımı mutlu ettim iyi geldi
Demetini yirmiden aldım bende canım ,görmedim hiç A101 i ordan da bir tane alırım olmadı bol bol dilek dileyeyimA101 e de gelecekti 15 liraya canım
Dimi ama filizimKeske biride beni mutlu etse
Rabbim ummadık yerden sana bir mutluluk yollasın tez vakitte şimdi diliyorumKeske biride beni mutlu etse
Ayyy canimsin yaaaRabbim ummadık yerden sana bir mutluluk yollasın tez vakitte şimdi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?