- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ana gibi anaÇocuk büyütmek kolay mıBen ikiz büyüttüm tek başıma
![]()
Eşimde henüz yontulmamıştıAna gibi ana![]()
Amin i şallah kukrişim vardır bir hayır ebetÜzülme tatlım ya vakti saati değilmiş.Hayrla sağlıkla doğru zamanda versin inşallah Rabbim bekletmeden daha fazla![]()
Büyük konustum büyükBen hep 3 istedim![]()
Aminnn bana da sabır versinRabbim sağlık versinKaç yaşında
![]()
Amin inşaallah iyi ki varlarBüyük konustum büyük.Ama iyiki varlar Allah sağlıklı hayırlı günlerini göstersin .
Onu da yonttun birdeEşimde henüz yontulmamıştı![]()
Ben napayim bende büyük konuşmuşum demekki veren kimBüyük konustum büyük.Ama iyiki varlar Allah sağlıklı hayırlı günlerini göstersin .
5 yaşından sonra rahatlarsınAminnn bana da sabır versin3 yaşında
![]()
Öyle tabi kuzum umut etmek imandan,umutsuzluk şeytandandır demişlerAmin i şallah kukrişim vardır bir hayır ebetnasılsın iyimisin görüşmeyeli
![]()
![]()
Ayıpsın yontmam mıOnu da yonttun birdesen bu işte ustasın beybi, elinden su içelim
![]()
Öyle tabi Allahın verdigide vermedigide ayrı imtihan canım benimBen napayim bende büyük konuşmuşum demekki veren kim![]()
Allah iyilik versin canım benim çok şükür ❤Öyle tabi kuzum umut etmek imandan,umutsuzluk şeytandandır demişler.
Hamd olsun canım iyiyim ,aynı telaseler![]()
Bugün kendime ne aldım ellerim hasat oldu eve gelene kadarAmin inşaallah iyi ki varlar![]()
Rabbim evlat ile sınamasınÖyle tabi Allahın verdigide vermedigide ayrı imtihan canım benim
AminnnRabbim evlat ile sınamasın![]()
Ne aldınBugün kendime ne aldım ellerim hasat oldu eve gelene kadar![]()