- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Sonra üç tane mi olduBende tek çocuk istiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra üç tane mi olduBende tek çocuk istiyordum
Ana gibi anaÇocuk büyütmek kolay mıBen ikiz büyüttüm tek başıma
Eşimde henüz yontulmamıştıAna gibi ana
Amin i şallah kukrişim vardır bir hayır ebet nasılsın iyimisin görüşmeyeliÜzülme tatlım ya vakti saati değilmiş.Hayrla sağlıkla doğru zamanda versin inşallah Rabbim bekletmeden daha fazla
Büyük konustum büyük .Ama iyiki varlar Allah sağlıklı hayırlı günlerini göstersin .Ben hep 3 istedim
Aminnn bana da sabır versin 3 yaşındaRabbim sağlık versinKaç yaşında
Amin inşaallah iyi ki varlarBüyük konustum büyük .Ama iyiki varlar Allah sağlıklı hayırlı günlerini göstersin .
Onu da yonttun birde sen bu işte ustasın beybi, elinden su içelimEşimde henüz yontulmamıştı
Ben napayim bende büyük konuşmuşum demekki veren kimBüyük konustum büyük .Ama iyiki varlar Allah sağlıklı hayırlı günlerini göstersin .
5 yaşından sonra rahatlarsınHatta unutup 2.yi yaparsınAminnn bana da sabır versin 3 yaşında
Öyle tabi kuzum umut etmek imandan,umutsuzluk şeytandandır demişler .Amin i şallah kukrişim vardır bir hayır ebet nasılsın iyimisin görüşmeyeli
Ayıpsın yontmam mıOnu da yonttun birde sen bu işte ustasın beybi, elinden su içelim
Öyle tabi Allahın verdigide vermedigide ayrı imtihan canım benimBen napayim bende büyük konuşmuşum demekki veren kim
Allah iyilik versin canım benim çok şükür ❤Öyle tabi kuzum umut etmek imandan,umutsuzluk şeytandandır demişler .
Hamd olsun canım iyiyim ,aynı telaseler
Bugün kendime ne aldım ellerim hasat oldu eve gelene kadarAmin inşaallah iyi ki varlar
Rabbim evlat ile sınamasınÖyle tabi Allahın verdigide vermedigide ayrı imtihan canım benim
Helal bacım idolumsunAyıpsın yontmam mı
AminnnRabbim evlat ile sınamasın
AminnRabbim evlat ile sınamasın
Ne aldınBugün kendime ne aldım ellerim hasat oldu eve gelene kadar