İlaç 25 mglık kullanıyordum nevoşum kadın doğum doktoruma yazdım 50 mg yapalım dedi saatlerine dıkkat et kahvaltıdan en az yarım saat once iç dedi. Bakalım buna dikkat edeyim bide yarın her ihtimale karaı endokrınede gideyımde ilaç dozuna oda baksın biGeçmiş olsun canım ilaç ne kadar kullanıyorsun.Acaba az mı geliyor
3 iyi canım bende ilaç aldığım sürece öyleBenim 3 gibi bişeydi en son burda hanımlar yüksek dedi ama doktor bişey demiyor nedense
Hayırlısı canımİlaç 25 mglık kullanıyordum nevoşum kadın doğum doktoruma yazdım 50 mg yapalım dedi saatlerine dıkkat et kahvaltıdan en az yarım saat once iç dedi. Bakalım buna dikkat edeyim bide yarın her ihtimale karaı endokrınede gideyımde ilaç dozuna oda baksın bi
İyide işte işime yaramıyorki3 iyi canım bende ilaç aldığım sürece öyleAma benim işacın dozu yüksek
Benim 3 gibi bişeydi en son burda hanımlar yüksek dedi ama doktor bişey demiyor nedense
Aaa sendede tiroit sorunu var o zaman neyse ilaçla kontrol altında tutulabılıyosa sorun yok inşallah bakalım dozu ayarlanınca duzelir inşallah benımkideHayırlısı canımDüşer inşaallah ilaç az gelmiştir Ben 150 mg kullanıyorum
Hiç sorma bu doktordan da memnuniyetsiz ayrıldım malesef sorun bendemi onlardamı hiç bilmiyorumYa doktorlar neden dogru duzgun yardım etmiyor anlamıyorum evvam
20 yıldır ilaç kullanıyorum canım:)Aaa sendede tiroit sorunu var o zaman neyse ilaçla kontrol altında tutulabılıyosa sorun yok inşallah bakalım dozu ayarlanınca duzelir inşallah benımkide
Öyle abla zamanı var belliki ❤Her şeyin bir sebebi ve zamanı vardır canım
Bence doktorlar bir sürü kişiyle ugrasmaktan bazen bastan savıyorlar ama bizde biraz daha ilgi bekliyoruz işte allah merhametli ve iyi doktorlarla karsılastırsın hepimizi inşallahHiç sorma bu doktordan da memnuniyetsiz ayrıldım malesef sorun bendemi onlardamı hiç bilmiyorum
Amin canımBence doktorlar bir sürü kişiyle ugrasmaktan bazen bastan savıyorlar ama bizde biraz daha ilgi bekliyoruz işte allah merhametli ve iyi doktorlarla karsılastırsın hepimizi inşallah
Sanada geçmiş olsun nevoşummm bu aradaa20 yıldır ilaç kullanıyorum canım:)
12 leri bile gördüm.Hatta benim haşimato
İlaç ile düzeliyor canım:)
Sağol canımSanada geçmiş olsun nevoşummm bu aradaa
Benim aşılamam iptal oldu geçen cuma iğne vermişti ya dozu yüksek gelmiş yumurtalar çok uyarılmış gelecek ay düşük dozda başlarız dedi riskli falan büyün umutlarımı yıktı konuşamadım bile ağlaya ağlaya çıktım ordanda bir süre gitmiycem doktora.Bence doktorlar bir sürü kişiyle ugrasmaktan bazen bastan savıyorlar ama bizde biraz daha ilgi bekliyoruz işte allah merhametli ve iyi doktorlarla karsılastırsın hepimizi inşallah
ayy evvam ya uzuldum sana asılama durumunu soracaktım bende, e peki dozu neden ona gore ayarlamadı ki hayret bısey işte cok sacma bu olaylar hayret bısey hayırlısı olsun evvam dedıgın gıbı zamanı var demekkiBenim aşılamam iptal oldu geçen cuma iğne vermişti ya dozu yüksek gelmiş yumurtalar çok uyarılmış gelecek ay düşük dozda başlarız dedi riskli falan büyün umutlarımı yıktı konuşamadım bile ağlaya ağlaya çıktım ordanda bir süre gitmiycem doktora.
işte pandemi herşeye etken malesef canımıniçiSağol canım1 yıldır kontrol ettiremedim Doktora gitmeye korkuyorum
Oda bana yüksek geldi heralde dedi ben konuşamadım orda o konuştu ben dinledim eve geldim saydırdımayy evvam ya uzuldum sana asılama durumunu soracaktım bende, e peki dozu neden ona gore ayarlamadı ki hayret bısey işte cok sacma bu olaylar hayret bısey hayırlısı olsun evvam dedıgın gıbı zamanı var demekki
Guzel bı doktor arastır evvam ona gore baslarsın pürüzsüz devam etsin inşallahOda bana yüksek geldi heralde dedi ben konuşamadım orda o konuştu ben dinledim eve geldim saydırdımhayırlısı canım bekleyip tüpe başlıycam ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?