- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
İnşallah canım benim hepimiz için ❤Guzel bı doktor arastır evvam ona gore baslarsın pürüzsüz devam etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim hepimiz için ❤Guzel bı doktor arastır evvam ona gore baslarsın pürüzsüz devam etsin inşallah
KuzuuuCanimsss
Hosgeldin canimİnşallah canım benim hepimiz için ❤
Hoşbuldum cennamHosgeldin canim
Özledim sampiyonHoşbuldum cennam
Yaa bende çok özledim cennam nasılsın iyisin inşallah❤ beni çok kişi etiketlemiş ama bildirim olarak görünmüyorÖzledim sampiyon
İyiyim canim şükür Sitede sıkıntı olabilir,arada çok kasıyor zaten.Yaa bende çok özledim cennam nasılsın iyisin inşallah❤ beni çok kişi etiketlemiş ama bildirim olarak görünmüyor
Allah iyilik versin canım benim ❤ evet kasıyor bayaİyiyim canim şükür Sitede sıkıntı olabilir,arada çok kasıyor zaten.
Amin canim Arada gelip giderek idare ediyorum,yoksa sıkıntı basıyorAllah iyilik versin canım benim ❤ evet kasıyor baya
Cinnet geliyor değilmiAmin canim Arada gelip giderek idare ediyorum,yoksa sıkıntı basıyor
Evet,sinirim geçince geliyorum,ayni yine gidiyorumCinnet geliyor değilmi
Zaten düşük dozla başlaması gerekmiyor muydu yumurtanın gelişimine göre doz yükseltilir ya da düşürülür. Bazı doktorlar çok ihmalkârBenim aşılamam iptal oldu geçen cuma iğne vermişti ya dozu yüksek gelmiş yumurtalar çok uyarılmış gelecek ay düşük dozda başlarız dedi riskli falan büyün umutlarımı yıktı konuşamadım bile ağlaya ağlaya çıktım ordanda bir süre gitmiycem doktora.
İdare edelim artıkEvet,sinirim geçince geliyorum,ayni yine gidiyorum
Aynen öyle beybisumİdare edelim artık
Ben orda lal olduğum için eve gelip eşimin yüzüne saydırdım oda bana gülüyordu geçen ayda gün verdi bi gittim yumurtam çatlamış pek bilgim olmafığı için anlamadım ama bundan sonra tepem attı doktor sensin sen ayarlıycaksın değilmi amaZaten düşük dozla başlaması gerekmiyor muydu yumurtanın gelişimine göre doz yükseltilir ya da düşürülür. Bazı doktorlar çok ihmalkâr
Cenna sucumAynen öyle beybisum
Sular,seller götürmesin biziCenna sucum
Nasıl olsa tekrar gelecek mantığı ile yaklaşıyor bazı doktorlar. Burada tüm sıkıntı doktorda, seni her şekilde bilgilendirmesi lazım, kendi hatası olduğu için en azından bir dahaki tedavinde muayene parasını almaması lazım.Ben orda lal olduğum için eve gelip eşimin yüzüne saydırdım oda bana gülüyordu geçen ayda gün verdi bi gittim yumurtam çatlamış pek bilgim olmafığı için anlamadım ama bundan sonra tepem attı doktor sensin sen ayarlıycaksın değilmi ama
Doktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsunBen orda lal olduğum için eve gelip eşimin yüzüne saydırdım oda bana gülüyordu geçen ayda gün verdi bi gittim yumurtam çatlamış pek bilgim olmafığı için anlamadım ama bundan sonra tepem attı doktor sensin sen ayarlıycaksın değilmi ama
Devlet kadrosu doktoru, bu kadar kolay ilaç dozu fazla gelmiş diyemez gibi geliyor bana, her yere şikayet ederim ben öyle doktoru. Ne ümit ve heyecanla gidiyorsun doktora, bu kadar kolay harcanmamalı umutlarDoktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsun