- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmiştenAbla sorun varsa geçmişi temizle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmiştenAbla sorun varsa geçmişi temizle![]()
Aynen,gözbebegimEn iyisi![]()
Ben biraz daha buralarda takılayım, kimbilir neler öğreneceğimBilmemen normal canısı bizde sonradan öğrendik hepsini.
Başka siteler ağırlık yapabilir.Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmişten
Mutlaka gazete yadayoutube açık oluyor.Başka siteler ağırlık yapabilir.
Sen takıl bilmediğin bişi olursa da hemen hiçç çekinmeden sorabilirsin vatandaşlık görevimiz bizimBen biraz daha buralarda takılayım, kimbilir neler öğreneceğim![]()
CansınSen takıl bilmediğin bişi olursa da hemen hiçç çekinmeden sorabilirsin vatandaşlık görevimiz bizim![]()
![]()
![]()
Ne yapayım Assosyalim, volta atıyorum
Oooo biz banlandik sen daha yenimi goruyosun bunlari periYok artık nerde![]()
Yok artık ne bani kız net yoktu yeni gördüm .baktım tarifimin altına yazmış biri cevapladım .nevosumda güzel yazmışOooo biz banlandik sen daha yenimi goruyosun bunlari peri![]()
Ya neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorumöfff sondaki R attım yine yanlış etiketliyorsun. Kibledim seni![]()
Kiz ben 2gun evva 3gun bugun geldi bende dunYok artık ne bani kız net yoktu yeni gördüm .baktım tarifimin altına yazmış biri cevapladım .nevosumda güzel yazmış![]()
Ay aman boşverin ya boş boş konuşuyor konuşan değmez. Oy kıyamam size benKiz ben 2gun evva 3gun bugun geldi bende dun
Sen git profitorole bibak gel eniyisiAy aman boşverin ya boş boş konuşuyor konuşan değmez. Oy kıyamam size ben![]()