- 20 Mart 2008
- 141.524
- 212.980
- 1.423
- 60
Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmiştenAbla sorun varsa geçmişi temizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmiştenAbla sorun varsa geçmişi temizle
Aynen,gözbebegimEn iyisi
Ben biraz daha buralarda takılayım, kimbilir neler öğreneceğimBilmemen normal canısı bizde sonradan öğrendik hepsini.
Başka siteler ağırlık yapabilir.Siteden çıkış yaparken hepsini siliyorum geçmişten
Mutlaka gazete yadayoutube açık oluyor.Başka siteler ağırlık yapabilir.
Sen takıl bilmediğin bişi olursa da hemen hiçç çekinmeden sorabilirsin vatandaşlık görevimiz bizimBen biraz daha buralarda takılayım, kimbilir neler öğreneceğim
CansınSen takıl bilmediğin bişi olursa da hemen hiçç çekinmeden sorabilirsin vatandaşlık görevimiz bizim
Ne yapayım Assosyalim, volta atıyorumyasminsay yasi gülüm napiyon
ÖyleyimdirCansın
Yok artık nerdeBiri bana ve Blue_Peri ye şey yazmış sütlü tatlı diyince aklınıza bumu geliyor gerçekten
Oooo biz banlandik sen daha yenimi goruyosun bunlari periYok artık nerde
Yok artık ne bani kız net yoktu yeni gördüm .baktım tarifimin altına yazmış biri cevapladım .nevosumda güzel yazmışOooo biz banlandik sen daha yenimi goruyosun bunlari peri
Ya neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorumöfff sondaki R attım yine yanlış etiketliyorsun. Kibledim seni
Kiz ben 2gun evva 3gun bugun geldi bende dunYok artık ne bani kız net yoktu yeni gördüm .baktım tarifimin altına yazmış biri cevapladım .nevosumda güzel yazmış
Ay aman boşverin ya boş boş konuşuyor konuşan değmez. Oy kıyamam size benKiz ben 2gun evva 3gun bugun geldi bende dun
Sen git profitorole bibak gel eniyisiAy aman boşverin ya boş boş konuşuyor konuşan değmez. Oy kıyamam size ben