- 28 Haziran 2011
- 61.410
- 154.272
- 898
Bende bende aynısıNe yapayım Assosyalim, volta atıyorum
Sen ne yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bende aynısıNe yapayım Assosyalim, volta atıyorum
Sen ne yapıyorsun?
Dur hakkat evvaninkine de yazmis heral bı bakımSen git profitorole bibak gel eniyisi
Ohoo perim banlanalı 5 gün olucakYok artık nerde
Stres etkiliyor canım bir ara ben çok uğraştım normale döndü şükür ki .Ya neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorum
Geçmiş olsun canım çok sıtres yapma değişkendir inşallah düzelirYa neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorum
İnşallah canım üzme kendini doktoramı gittin.
Evet evvam ya kan degerlerime baktırayım dıye saglık ocagına gıttım oda tsh falanda bakmıs 4,68 gorunce şok oldum normal degerde gozukuyor ama benım daha once dusuk oldugunda doktorum 2,71 le eutrox 25 mg ilaç baslatmıstı ilaca ragmen neden yukseldi dıye moralim gitti biraz yarın endokrine gıdeyım dıyorumİnşallah canım üzme kendini doktoramı gittin.
Hormonlar çok değişken ya korkma ilaçla düşüyor diyorlar.Evet evvam ya kan degerlerime baktırayım dıye saglık ocagına gıttım oda tsh falanda bakmıs 4,68 gorunce şok oldum normal degerde gozukuyor ama benım daha once dusuk oldugunda doktorum 2,71 le eutrox 25 mg ilaç baslatmıstı ilaca ragmen neden yukseldi dıye moralim gitti biraz yarın endokrine gıdeyım dıyorum
Düşceği yerde delirmiş benim tsh inşallah kendine gelir şapşik hormonHormonlar çok değişken ya korkma ilaçla düşüyor diyorlar.
Hoşbuldum canoHoş geldin şampiyon
Geçmiş olsun canım ilaç ne kadar kullanıyorsun.Acaba az mı geliyorYa neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorum
Psikoloji etkiliyor canım kafandan at ve rahatla lütfenİlaç geliyor olabilirEvet evvam ya kan degerlerime baktırayım dıye saglık ocagına gıttım oda tsh falanda bakmıs 4,68 gorunce şok oldum normal degerde gozukuyor ama benım daha once dusuk oldugunda doktorum 2,71 le eutrox 25 mg ilaç baslatmıstı ilaca ragmen neden yukseldi dıye moralim gitti biraz yarın endokrine gıdeyım dıyorum
Sal kendini çok düşünmemeye çalışDüşceği yerde delirmiş benim tsh inşallah kendine gelir şapşik hormon
Benim 3 gibi bişeydi en son burda hanımlar yüksek dedi ama doktor bişey demiyor nedenseGebeliğe çok sorun değil korkmayın