• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ya neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorum :KK43:
Stres etkiliyor canım bir ara ben çok uğraştım normale döndü şükür ki .

Ya neden boyle yapıyorum ben etiketleri anlamıyorum yaa bugun moralim bozuk biraz tsh 4.68 cıktı ilaç kullanmama ragmen neden bıyle oluyor anlamıyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım çok sıtres yapma değişkendir inşallah düzelir 😘

İnşallah canım üzme kendini doktoramı gittin.
Evet evvam ya kan degerlerime baktırayım dıye saglık ocagına gıttım oda tsh falanda bakmıs 4,68 gorunce şok oldum normal degerde gozukuyor ama benım daha once dusuk oldugunda doktorum 2,71 le eutrox 25 mg ilaç baslatmıstı ilaca ragmen neden yukseldi dıye moralim gitti biraz yarın endokrine gıdeyım dıyorum🤷🏼‍♀️

Evet evvam ya kan degerlerime baktırayım dıye saglık ocagına gıttım oda tsh falanda bakmıs 4,68 gorunce şok oldum normal degerde gozukuyor ama benım daha once dusuk oldugunda doktorum 2,71 le eutrox 25 mg ilaç baslatmıstı ilaca ragmen neden yukseldi dıye moralim gitti biraz yarın endokrine gıdeyım dıyorum🤷🏼‍♀️
Hormonlar çok değişken ya korkma ilaçla düşüyor diyorlar.

Geçmiş olsun canım ilaç ne kadar kullanıyorsun.Acaba az mı geliyor🤷🏼‍♀️

Psikoloji etkiliyor canım kafandan at ve rahatla lütfen🤗İlaç geliyor olabilir🤷🏼‍♀️

Back