- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Aynen her yerde yenmez zatenBende kokorec hastasıyım bursada 2yerde var guzel yapan abla baskada biryerden yememistim
Aman duymasınlar şimdi kavga çıkar sonraGayet makul bir açıklamaCigdem kadın adidir,citlenmez
Biz haklıyızda onlarda haklı bea şekercimOrası buraya uysunTum Türkiye çekirdek diyor,çoğunluk biziz,demek ki hakliyiz
Oda değil işte gevrek onun adı gevrekGevrek gevrek gülünür,onun adi simittir
Yaaaaaaaaa en sevdiğimde yazın şortu giyip dışarda gezmekti hava zaten mis gibbii
Gene olur insallah ablaYaaaaaaaaa en sevdiğimde yazın şortu giyip dışarda gezmekti hava zaten mis gibbii
Umarım olur elifcim birde çok güzel bir memleket,medeni bir yer üstelik.Gene olur insallah abla
Hemşo dayanismasiTabiki bence sende haklisin
Şükür casnım ya. Geçen hafta bende de vardı doktora ilaç yazdırdım da öyle rahatladım. Yemek yiyemez hale geldimMide sorunum vardı dün,geçti şükür canim
Biz her zaman haklıyız sekercigimAynen her yerde yenmez zaten
Aman duymasınlar şimdi kavga çıkar sonra
Biz haklıyızda onlarda haklı bea şekercim
Oda değil işte gevrek onun adı gevrek
Sana da geçmiş olsun canım ❤❤Şükür casnım ya. Geçen hafta bende de vardı doktora ilaç yazdırdım da öyle rahatladım. Yemek yiyemez hale geldim
Orta yolu bulmamız lazım şekercimBiz her zaman haklıyız sekercigim
Eyvallah hemşerimHemşeri kategorisinden yırttın hadi yine iyisin
Yada un da sorun vardır
Bu sıralar hiç gönlüm yok sekercigim,onlar bize uysunOrta yolu bulmamız lazım şekercim
Kabul etmezler diyim sanaBu sıralar hiç gönlüm yok sekercigim,onlar bize uysun
Ben açma yaparken kullandığım yağı görseKilo almamak için yapmıştır kesinboğazını tutup, çocuklara yedirmeyi iradesine kestiremediyse demek
Neyse özelliği ve tarifi uymak gerekiyor bazı şeylerde, yoksa tutmuyor canımBen açma yaparken kullandığım yağı görseAma herkes çok beğeniyor
ÖyleNeyse özelliği ve tarifi uymak gerekiyor bazı şeylerde, yoksa tutmuyor canım
ÇiğdemYani citlenen hersey cekirdektir
Ben açma yaparken kullandığım yağı görseAma herkes çok beğeniyor
Çiğdem istememissin ki adam ne yapsınİzmir'le ilgili komik bir anımı anlatayım.
Rahmetli annem bize gelmişti,çarşıya çıktık dedik çekirdek alalımda çitleyelim girdik kuruyemişçiye çekirdek istiyorum dedim.
Adam tarttı verdi pakaete bakayım dememle ama bu değil dedim,meğerse orada çekirdeğe çiğdem diyorlarmış.
Banada bildiğin kabak çekirdeği vermiş,güldük sonra adam siz yabancınız belli oldu ş,mdi dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?