C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.841 HanimKelesimiGetir .!.: Tavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları. Genişletmek için tıkla... Tamadır abla listeme ekledim bile
HanimKelesimiGetir .!.: Tavsiye ederim mutlaka oku akıcı bir dille yazılmış kitapları. Genişletmek için tıkla... Tamadır abla listeme ekledim bile
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.584 213.096 1.423 60 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.842 umudumanneolmak .!.: Kocamdan önce günaydın dediğim tek yer burası Genişletmek için tıkla... Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca demi Nevreste .!.: Biz daha önemliyiz Genişletmek için tıkla... Aynen Calcifer .!.: Tamadır abla listeme ekledim bile Genişletmek için tıkla... Kahenin 3 rengi var birde ondada 3 hikaye anlatılıyormuş Yılmaz Özdil'ide severim kitaplarını okudum onuda tavsiye ederim.
umudumanneolmak .!.: Kocamdan önce günaydın dediğim tek yer burası Genişletmek için tıkla... Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca demi Nevreste .!.: Biz daha önemliyiz Genişletmek için tıkla... Aynen Calcifer .!.: Tamadır abla listeme ekledim bile Genişletmek için tıkla... Kahenin 3 rengi var birde ondada 3 hikaye anlatılıyormuş Yılmaz Özdil'ide severim kitaplarını okudum onuda tavsiye ederim.
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.843 Calcifer .!.: Tamadır abla listeme ekledim bile Genişletmek için tıkla... Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum
Calcifer .!.: Tamadır abla listeme ekledim bile Genişletmek için tıkla... Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.844 Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M
Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.845 Blue_Perii .!.: Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki
Blue_Perii .!.: Elimde kitap yokya bende katılırdim yoksa hayırlı olsun topigin kuzum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım benim Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.790 14.555 208 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.846 yasminsay .!.: Sen istesen de gidemezsin zaten alimiyon hariç diğer arkadaşları gördüm canım Genişletmek için tıkla... beni de gör beni de
yasminsay .!.: Sen istesen de gidemezsin zaten alimiyon hariç diğer arkadaşları gördüm canım Genişletmek için tıkla... beni de gör beni de
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.847 Calcifer .!.: Çok teşekkür ederim canım benim Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki Genişletmek için tıkla... Aaa bir bakayım En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım .
Calcifer .!.: Çok teşekkür ederim canım benim Uygulamadan okuyabilirsin aslında. O kadar çok kitap var ki Genişletmek için tıkla... Aaa bir bakayım En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım .
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.584 213.096 1.423 60 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.848 Blue_Perii .!.: Aaa bir bakayım En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım . Genişletmek için tıkla... O kitapta çok güzeldi.
Blue_Perii .!.: Aaa bir bakayım En son canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi romanını okumuştum ama baya oldu tabi. Aslında severim okumayı ama bayadir okumadım . Genişletmek için tıkla... O kitapta çok güzeldi.
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.423 294.871 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.849 Calcifer .!.: Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyor Genişletmek için tıkla... Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla
Calcifer .!.: Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyor Genişletmek için tıkla... Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.423 294.871 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.850 Nevreste .!.: Ben geldiğini görmedimHep biz gidip alıyoruzGeçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı Genişletmek için tıkla... O zaman kendim gidip alayım geri gitmeden
Nevreste .!.: Ben geldiğini görmedimHep biz gidip alıyoruzGeçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı Genişletmek için tıkla... O zaman kendim gidip alayım geri gitmeden
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.423 294.871 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.851 Calcifer .!.: Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M Genişletmek için tıkla... Ah balım sorma coşmuş
Calcifer .!.: Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M Genişletmek için tıkla... Ah balım sorma coşmuş
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.852 HanimKelesimiGetir .!.: O kitapta çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer
HanimKelesimiGetir .!.: O kitapta çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.584 213.096 1.423 60 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.853 Blue_Perii .!.: Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer Genişletmek için tıkla... Diğer kitaplarıda güzel onun. Hiç öyle okumadım direk kitaptan okuması daha cazip geliyor bana.
Blue_Perii .!.: Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer Genişletmek için tıkla... Diğer kitaplarıda güzel onun. Hiç öyle okumadım direk kitaptan okuması daha cazip geliyor bana.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.913 607.559 1.098 43 Malatya 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.854 Blue_Perii .!.: Abla ya benim tarifle ilgili kafam karışık sunumu nasıl yapsam acaba sıradan kesipte koymak istemiyorum fikrin olursa alayım Genişletmek için tıkla... Çok süsleme çevreyi tatlını patlatBak böyle yazdım ,tamam diyeceksin.En azından hafifler diye düşündüm
Blue_Perii .!.: Abla ya benim tarifle ilgili kafam karışık sunumu nasıl yapsam acaba sıradan kesipte koymak istemiyorum fikrin olursa alayım Genişletmek için tıkla... Çok süsleme çevreyi tatlını patlatBak böyle yazdım ,tamam diyeceksin.En azından hafifler diye düşündüm
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.855 Blue_Perii .!.: Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer Genişletmek için tıkla... Android lerde kitapoku uygulaması var onu tavsiye ederim
Blue_Perii .!.: Evet abla baya hoşuma gitti benimde . Onerdiginiz bir uygulama varmı abla ve C Calcifer Genişletmek için tıkla... Android lerde kitapoku uygulaması var onu tavsiye ederim
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.856 Jenna16 .!.: Ah balım sorma coşmuş Genişletmek için tıkla... Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin
Jenna16 .!.: Ah balım sorma coşmuş Genişletmek için tıkla... Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.305 330.713 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.857 Jenna16 .!.: Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla Genişletmek için tıkla... Ay inşallah son olur Amazon alışveriş yaptın mı bak bir de orayı dene. Bugün veriyorsun sipariş yarın sende
Jenna16 .!.: Ya ne bileyim,ilk deneyimim bunlarla Genişletmek için tıkla... Ay inşallah son olur Amazon alışveriş yaptın mı bak bir de orayı dene. Bugün veriyorsun sipariş yarın sende
E Elif_Eylul Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 114.967 556.994 828 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.858 Calcifer .!.: Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M Genişletmek için tıkla... Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim
Calcifer .!.: Bugün de gözümün görmediğinden dolayı mutluyum E Elif_Eylul Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. H M Genişletmek için tıkla... Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.423 294.871 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.859 Calcifer .!.: Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin Genişletmek için tıkla... Amin, belki bir gun bıkar
Calcifer .!.: Bugünümüze de şükür. Allah görenlere sabır versin Genişletmek için tıkla... Amin, belki bir gun bıkar
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.423 294.871 698 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.860 Elif Eylul .!.: Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim Genişletmek için tıkla... Bakma,50 tane yeni şey var
Elif Eylul .!.: Hayirdir neoldu gene bibakim geleyim Genişletmek için tıkla... Bakma,50 tane yeni şey var