• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Gelmez mi demek oluyor bu? Evet,o :KK70:
Ben geldiğini görmedim🤷🏼‍♀️Hep biz gidip alıyoruz😂Geçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadı😂

Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?
Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.
Bzim sitede kütüphanemiz var oradan alıp okurum genelde.

Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.
Bzim sitede kütüphanemiz var oradan alıp okurum genelde.
O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.
Yeni topik açtım biraz onunla ilgilendim o yüzden denk gelemedik ❤️

Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?
Bende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadım🤔🤗

O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.
Yeni topik açtım biraz onunla ilgilendim o yüzden denk gelemedik ❤️
Gördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.
Kütüphane açıkmı onuda b,lmiyorum oraya bakan kimse yok şu anda.
Denk gelirsem mutlaka uğrqarım topiğine. :KK200:

Bende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadım🤔🤗
O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni ❤️

Gördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.
Kütüphane açıkmı onuda b,lmiyorum oraya bakan kimse yok şu anda.
Denk gelirsem mutlaka uğrqarım topiğine. :KK200:
Her zaman beklerim abla ❤️

O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni ❤️
En son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.

En son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.
onun kitaplarını uygulamadan okumayı düşünüyorum. Kral Kaybederse'yi okumuştum bende. Şimdi Madalyonun İçi'ni okuyorum

Back