- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyorBu ben işte ben O zaman beklemeyeyim evde,10 gün surecekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ptt kargo evde mi beklenir ya. Sokağa çıkma yasağı bile daha kısa sürüyorBu ben işte ben O zaman beklemeyeyim evde,10 gün surecekse
Ben geldiğini görmedimHep biz gidip alıyoruzGeçen hafta yine eşim gidip aldı.3 gün merkezde beklrdi,hergün dağıtım bekledim çıkamadıGelmez mi demek oluyor bu? Evet,o
Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?Günaydınlar dünya güzelleri hanımlar
Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.Günaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?
O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.Günaydın calcican,bu aralar aynı konulara denk gelemiyorz,okurum şu anda elimde kitap yok maalesef.
Bzim sitede kütüphanemiz var oradan alıp okurum genelde.
Bende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadımGünaydın abla. Görüşemiyoruz. Kitap okur musun sende ?
Gördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.O zaman seni de kulübüme bekliyorum mutlaka.
Yeni topik açtım biraz onunla ilgilendim o yüzden denk gelemedik
O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seniBende yeni kitaba başlayacağım Fareler ve İnsanlar ama konunda bildirim ve sohbet nasıl,yetişemem diye atlamadım
O zaman başka başlayayım onu ocakta okurumO zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni
Olur hem beraber okumuş oluruz. Oriana da okuyacak hem onuO zaman başka başlayayım onu ocakta okurum
Her zaman beklerim ablaGördüm calci elimde kitap olmadığı için bişi yazamadım oraya.
Kütüphane açıkmı onuda b,lmiyorum oraya bakan kimse yok şu anda.
Denk gelirsem mutlaka uğrqarım topiğine.
En son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.O zaman ben her günaydında etiketlerim seni. Ocak ayında ortak okuma yapacağız onu. Başlamadan da etiketlerim seni
Tamam ben başka seçeyimSon Ada var onuda merak ediyorum ona başlarım:)Olur hem beraber okumuş oluruz. Oriana da okuyacak hem onu
Sasğol kuzum mutlaka uğrarımHer zaman beklerim abla
onun kitaplarını uygulamadan okumayı düşünüyorum. Kral Kaybederse'yi okumuştum bende. Şimdi Madalyonun İçi'ni okuyorumEn son Gülseren Budayıcığolunun camdaki kız romanını okumuştum,epey oldu onu okuyalıda.
Gğnaydınlar pericikGünaydın
Günaydınlar evvacıkGünaydın canlar
Gğnaydınlar pericik
Günaydınlar evvacık