AçıköğretimNe sınavı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AçıköğretimNe sınavı
Sağol canım sen çalışmaya başladın mıAllah zihin açıklığı versin minnoşum işin gücün rast gitsin
Aferin en az benım kadar çalışkansınAçıköğretim
Başlamadım, rezil beni benitembellik güzel geldiSağol canım sen çalışmaya başladın mı
Senden çalışkanım benAferin en az benım kadar çalışkansın
Başla bir yerdenBaşlamadım, rezil beni benitembellik güzel geldi
Çok haklısın, her gün vicdan azabı çekiyorum bırakınca da başlamak zor geliyo, bu ne yaman çelişki beybisiBaşla bir yerden
Başlamazsan arkası gelmezVideo izleyerek başlayabilirsinÇok haklısın, her gün vicdan azabı çekiyorum bırakınca da başlamak zor geliyo, bu ne yaman çelişki beybisi
Yeni ajanda alıcam kendime ödül olarak sonra daha kolay olacak ders çalışması motive edici ödüller severizBaşlamazsan arkası gelmezVideo izleyerek başlayabilirsin
Geç kalma bari Rakiplerin yoğun bir şekilde çalışıyorYeni ajanda alıcam kendime ödül olarak sonra daha kolay olacak ders çalışması motive edici ödüller severiz
Bu acı gerçeği söylemen çok iyi oldu beybisiGeç kalma bari Rakiplerin yoğun bir şekilde çalışıyor
Dost acı söylermişBu acı gerçeği söylemen çok iyi oldu beybisi
Ben biraz gidip ağlayayım dostumDost acı söylermiş
Yok ağlama ders çalışBen biraz gidip ağlayayım dostum
CanımsınYok ağlama ders çalış
Hayırlı gecelerCanımsın
Kim ne istiyor ki ben biraz uzak kaldımYeni kategoriye karar veremiyorum sizde hepiniz başka bir şey istiyor
Aman Allahım inanmiyorumAman bu kk'da da hiçbi şey bilmiyorlar iki tatlı bilip onlara oy veriyorlar