- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
siyaha siyah dedim. Geyik değil yani10gunmu aman Allahim adammi öldürdün yaa![]()
severim acılı acılı ama niyetliyim be hacıSabah sabah dokunmuyor mu yürek![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyaha siyah dedim. Geyik değil yani10gunmu aman Allahim adammi öldürdün yaa![]()
severim acılı acılı ama niyetliyim be hacıSabah sabah dokunmuyor mu yürek![]()
Benim 1 haftaydı artık 10 gün olmuşAman Allahim![]()
![]()
Allah kabul etsinsiyaha siyah dedim. Geyik değil yani
severim acılı acılı ama niyetliyim be hacı![]()
Patrondan caydırıcı cezalarBenim 1 haftaydı artık 10 gün olmuş![]()
Vaybeeee siyah siyahmiymis gercektende gittinsiyaha siyah dedim. Geyik değil yani
severim acılı acılı ama niyetliyim be hacı![]()
Buneee çok degilmi yaaa,ben 2gun yedimde sinir oldumBenim 1 haftaydı artık 10 gün olmuş![]()
yani bile bile evli adamla olursan adının ne olduğu bellidir dimiVaybeeee siyah siyahmiymis gercektende gittin![]()
İlk miydi ikinci miydiBuneee çok degilmi yaaa,ben 2gun yedimde sinir oldum
Gördüm okudum kapat tamamyani bile bile evli adamla olursan adının ne olduğu bellidir dimi
Neyse kuzum kapatalım bu bahsi![]()
2 oldu canim sútlü mütlü gittik işteİlk miydi ikinci miydi![]()
Valla çok şaşırdım sebebini görünce2 oldu canim sútlü mütlü gittik işte![]()
Sebep yok niyet önemli canim halaaa bide sayfada bekliyolar birisi aksam butungun burdaydiValla çok şaşırdım sebebini görünce![]()
Nevoşşşş yorma bee annem beni bekleyemem o kadar yaşlandım iyicene düşnecem diyeAbla tavuk değil dikkatli oku mesajımı![]()
Günaydın ablaaammmGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydınlar yasmincim,iyiym sağol sen nasılsınGünaydın ablacım, nasılsın?![]()
Günaydınlar calci hanım nasıl geçti mapıs damları iyi baktılarmı sana orada gene ne yaramazlıklar yaptın bakalımGünaydın ablaaammm![]()
Hamdolsun ablacığım, iyiyim kahvaltı ediyorumGünaydınlar yasmincim,iyiym sağol sen nasılsın
Günaydınlar calci hanım nasıl geçti mapıs damları iyi baktılarmı sana orada gene ne yaramazlıklar yaptın bakalım![]()
Afiyet bal şeker olsun sana ben daha yapmadımHamdolsun ablacığım, iyiyim kahvaltı ediyorum![]()
Gunaydin ablacimGünaydınlar hanımlar![]()