- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.113
- 598
Bursa kadar değil ama yaşam cok rahat burdadaOoo yakınız yakın, severim balikesiri çok güzel şehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa kadar değil ama yaşam cok rahat burdadaOoo yakınız yakın, severim balikesiri çok güzel şehir
Türev diye ozel dershanede ogretmenlik yapiyo erkek kardesim merkezde oluyo sanirimAaa balıkesirin ilçesimi yoksa merke mi acaba
Aynen aynen merkezde canım sevindim bitarafının burayla baglı olmasınaTürev diye ozel dershanede ogretmenlik yapiyo erkek kardesim merkezde oluyo sanirim
Evet canimya orda okudu orda evlendiAynen aynen merkezde canım sevindim bitarafının burayla baglı olmasına
Yok ya bursa eskisi gibi değil artık, severim ama gerçekler acıBursa kadar değil ama yaşam cok rahat burdada
Çok yakın arkadasımda bursalı oandemiden once sıksık gelip giderdikYok ya bursa eskisi gibi değil artık, severim ama gerçekler acı
Çok yakın arkadasımda bursalı oandemiden once sıksık gelip giderdik
Aynen cağnımm bizim buraların insanları gülğm ve sadıç kelimesini cok kullanıyor dimi hemen anlaşılıyorEvet evet yarı bursalisin artık
Sağdıç değil de aret deriz biz daha çok aynı anlamda mı kullaniliyo acaba gülüm de çok sempatik geliyo banaAynen cağnımm bizim buraların insanları gülğm ve sadıç kelimesini cok kullanıyor dimi hemen anlaşılıyor
Aynen aynen aynı anlam sayılır gülüm hoş evet severim bendeSağdıç değil de aret deriz biz daha çok aynı anlamda mı kullaniliyo acaba gülüm de çok sempatik geliyo bana
Hava çekiyo gülümAynen aynen aynı anlam sayılır gülüm hoş evet severim bende
İyi geceler csnımmHepinize iyi geceler bebeksiler Sizi seviyoreeeee
Bizde seni seviyoruz bebek iyi gecelerHepinize iyi geceler bebeksiler Sizi seviyoreeeee
İyi gecelerHepinize iyi geceler bebeksiler Sizi seviyoreeeee
Nevos sen nerdesin yaa kutlamada mıİyi geceler
Yok canım haftaya sınavım var soru çözüyorumNevos sen nerdesin yaa kutlamada mı
Ne sınavıYok canım haftaya sınavım var soru çözüyorum
Allah zihin açıklığı versin minnoşum işin gücün rast gitsinYok canım haftaya sınavım var soru çözüyorum