Evet canım, daha çok yöresel yemeklerle ve tatlılarla cebelleştiğimiz için sunuma pek gerek kalmıyor.Sen mi anlamıyorsun
Aslında biz seninle klasikçiyiz.Baklava,mantı,içli köfte,su böreği ilgi alanımızSütlü tatlılar bizi bozuyor Ben o konuda iyi değilim galiba Tarif kalsa deneyeceğimde
Bende senin gibiyim seni anlıyorumEvet canım, daha çok yöresel yemeklerle ve tatlılarla cebelleştiğimiz için sunuma pek gerek kalmıyor.
Bende aklıma eseni yaparımartık sana kalmış, onaylayıp onaylamamak boştaysa onaylarsın
Tabaklarımı yeni arkadaşlar görmesin mi
Pek gelmiyor
Duzsuzum ve deynepim de yokPek gelmiyor
Hosbuldum canim, sende hosgeldin
Tuzsuz yok ortadaDuzsuzum ve deynepim de yok
Bugün nasılsınHosbuldum canim, sende hosgeldingörünmuosun buralarda
Evet canım, 2 senecik kadar ara vermek durumunda kalmıştım.Hosbuldum canim, sende hosgeldingörünmuosun buralarda
Benden sonra herkes yok olmuşTuzsuz yok ortadaDeynep pandemiden dolayı yoğun,herkes evde vakti olmuyor
Iyiyim sukur aksam ustu ayaklandim artik, esim arkadaslarindaki belirtileri bende ariyo simdiBugün nasılsın
O kadar oldu mu kizEvet canım, 2 senecik kadar ara vermek durumunda kalmıştım.
İşi bıraktım, kış telaşesi derken ancak fırsat buldum
Evet canım 3-5 kişi kaldıBenden sonra herkes yok olmuş
İyi şükür canımIyiyim sukur aksam ustu ayaklandim artik, esim arkadaslarindaki belirtileri bende ariyo simdi
Bundan sonra gitmeEvet canım, 2 senecik kadar ara vermek durumunda kalmıştım.
İşi bıraktım, kış telaşesi derken ancak fırsat buldum
İyi şükür canımDaha iyi olursun inşaallah
Geçmişler olsun canımIyiyim sukur aksam ustu ayaklandim artik, esim arkadaslarindaki belirtileri bende ariyo simdi
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralaraO kadar oldu mu kiz
Bida birakma o kadar
Simdi evdemisin, napiosun
İnşallah Nevoşum, niyetim o yöndeBundan sonra gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?