Yok kulesi gitti sadece
Iyi bariYok kulesi gitti sadece
2 sene bayağı uzunGeçmişler olsun canım
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralara
Dün artık dedim, ben sahalara geri döneceğimfazla ayrı kaldım
Evet canım, sürekli olmasa da arada kendimi göstermeden bakıyordum.2 sene bayağı uzun
Elçin çocuk olduktan sonra katılmadıEvet canım, sürekli olmasa da arada kendimi göstermeden bakıyordum.
Elçin ile Gülçin de mi yoklar artık?
Makyajkolik13
Herkesi sayacağım sanırım
Anladım canımElçin çocuk olduktan sonra katılmadı
Makyajkolik arada geliyor
Ben,cantanem,sabr ,elalis ,ve alimiyon var.Arada retro hippo geliyorAnladım canım
Sen istesen de gidemezsin zatenBen,cantanem,sabr ,elalis ,ve alimiyon var.Arada retro hippo geliyor
Belki kapıya koyarlar,başka türlüsü zor
Emmim ve lisabella bırakmaz seniBelki kapıya koyarlar,başka türlüsü zor
Saol canimGeçmişler olsun canım
Evdeyim artık canım, 4 ay oldu işi bırakalı. Ne yapayım, adam artık sabah 7 de çıkıp akşam 7 de geliyor. Eskisi gibi vardiyalı olmadığından pek fırsatım olmuyor buralara
Dün artık dedim, ben sahalara geri döneceğimfazla ayrı kaldım
Niye içlendin gıIyi bari
İnşaallah nasip artıkEmmim ve lisabella bırakmaz seni
Tabaklarımın yeniliği kalmadı kuzumSaol canim
Iyi yapmissin, yeni tabaklarinlan tarifler bekleriz
Oyle okudum sanki, görmediğimiz herşey yeni deil miTabaklarımın yeniliği kalmadı kuzum
Yarışmada kazanmıştım ya canım, sonrasında tekrar tekrar yarışmalarda kullandım. Hatta o tabaklarla 2. kupamı da aldımOyle okudum sanki, görmediğimiz herşey yeni deil mi
Evet hatirladim sanki biraz, darisi 3.ye olsun dielim o zamanYarışmada kazanmıştım ya canım, sonrasında tekrar tekrar yarışmalarda kullandım. Hatta o tabaklarla 2. kupamı da aldım
Dünde masterchefde görmüştüm sende yapinca canim cektiNiye içlendin gı
Sende yarın yapDünde masterchefde görmüştüm sende yapinca canim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?