- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Şansina küs sen bugun kilitli kalBugün hapislerdeyim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansina küs sen bugun kilitli kalBugün hapislerdeyim ben
minikAkıtma zaten onun adı akıtarak yapıyorsun ya
Kibariyeler krep diyor
İçine sebze koyunca da dalanga oluyor demi
HayınlarŞansina küs sen bugun kilitli kal
Yanlış anlayan sensin biz aynı dili konuşuyoruz krep=akıtma yani krep in içine kakao koy tuz koymaMinik Duduklu Tencere bugün herşeyi bı dgeisik anlıyorsun
Ne var
Akıtarak yapılsa da farkliYanlış anlayan sensin biz aynı dili konuşuyoruz krep=akıtma yani krep in içine kakao koy tuz koyma
Arasına krem şanti al sana bohça
Dalanga ne lo?Akıtma zaten onun adı akıtarak yapıyorsun ya
Kibariyeler krep diyor
İçine sebze koyunca da dalanga oluyor demi
ayy cildircamAkıtarak yapılsa da farkli
Tamam sensinAkıtarak yapılsa da farkli
Annem dalanga derdi nette arattım lalanga mis adı içine peynir ıvır zıvır koyup akitiyorsun E Elif_EylulDalanga ne lo?
ayy cildircam
Vallaaa biz onu tuzlu yapiyoz icine salca peynir koyup sarip yerlerAnnem dalanga derdi nette arattım lalanga mis adı içine peynir ıvır zıvır koyup akitiyorsun E Elif_Eylul
Sallıyor iste tutarsa.. o ne ya lalaloloAnnem dalanga derdi nette arattım lalanga mis adı içine peynir ıvır zıvır koyup akitiyorsun E Elif_Eylul
Haaa yani peynirli akıtma Benim için her türlü akıtmaAnnem dalanga derdi nette arattım lalanga mis adı içine peynir ıvır zıvır koyup akitiyorsun E Elif_Eylul
Ne alingansin sen ya döve döve kıvama getircem dur
Ama akitma zaten o bu insanoglu krep demisHaaa yani peynirli akıtma Benim için her türlü akıtma
Hassas donemimdeyim senden bulaştı nasıl biseysin bulastirdin direk..Ne alingansin sen ya döve döve kıvama getircem dur
Yani akıyor sonuçta krep wraptan mi türedi acaba :gözleri dönen emojiHaaa yani peynirli akıtma Benim için her türlü akıtma
Aman aman su hassas dönemde bir ben hassas olmuyor nedense her zaman ki Halim ondan herhalHassas donemimdeyim senden bulaştı nasıl biseysin bulastirdin direk..