- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
Ben sana nene ile alışmışım nick iokumadan diyorum bu kim topiktekiNenem geri geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana nene ile alışmışım nick iokumadan diyorum bu kim topiktekiNenem geri geldi
Eyvah tacizci eldi dedin demi neneden sonraBen sana nene ile alışmışım nick iokumadan diyorum bu kim topikteki
Yok estegfurullah torun da çok tatlıymış abla anneanne torun çok şık olmuşsunuz hemEyvah tacizci eldi dedin demi neneden sonra
Geçen seneki doğum günüydü minnoşun,sağol canısı darısı sana olsun.Yok estegfurullah torun da çok tatlıymış abla anneanne torun çok şık olmuşsunuz hem
Allah size bağışlasın ablacım pek tatlı maşallahGeçen seneki doğum günüydü minnoşun,sağol canısı darısı sana olsun.
Çok sağol kuzumAllah size bağışlasın ablacım pek tatlı maşallah
Tanımıyorum açıkçası ama bilemiyorumseni çakaaalll inandın mı peki
Yok la, gayet güzel. Akıtma yapayım diyordum, akıtmadan vazgeçtim senin tatlıyı yapçamalsem sağol canım son kalanlardan yapcak bisey yok
Geç kaldın şansına küs:))HanimKelesimiGetir hanım abla ben göremedim, işteydim
Hafif ye at ağzına bitiyor hooopTanımıyorum açıkçası ama bilemiyorum
Yok la, gayet güzel. Akıtma yapayım diyordum, akıtmadan vazgeçtim senin tatlıyı yapçam
Bi daha görmek nasip olur mu acaba?Geç kaldın şansına küs:))
Kabak tatlım var, akşam yaptım. O bitince yapılacaklar listeme ekledimHafif ye at ağzına bitiyor hooop
Sen krep e akıtma mi diyorsun oyyTanımıyorum açıkçası ama bilemiyorum
Yok la, gayet güzel. Akıtma yapayım diyordum, akıtmadan vazgeçtim senin tatlıyı yapçam
Bugün hapislerdeyim benH M hala kilitlisin acilmamisin
Kiz bizdede akitma denir aslinda ama neyseSen krep e akıtma mi diyorsun oyy
Tüm Trakya böyle diyor beybisi Gerçi Krep daha minnak oluyor, akıtma bayağı tava boyuSen krep e akıtma mi diyorsun oyy
Akıtma yapiicaktim onu yapayım diyorSen krep e akıtma mi diyorsun oyy
Akıtma zaten onun adı akıtarak yapıyorsun yaKiz bizdede akitma denir aslinda ama neyse
İçine sebze koyunca da dalanga oluyor demiTüm Trakya böyle diyor beybisi Gerçi Krep daha minnak oluyor, akıtma bayağı tava boyu