- 28 Haziran 2011
- 61.363
- 154.269
- 898
Dekor bizim işimizGömlek,elbise,şal,eşarp her şey olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dekor bizim işimizGömlek,elbise,şal,eşarp her şey olur
Biz pozitif insanlarız zatenKuzu eşin pozitif mi siz ne durumdasiniz
Kız onu yer bezi yaparsınKaynananın hediyesi kırmızı tülbent te olur
Adam evini özlemiş, niye kovmak peşindesinBiz pozitif insanlarız zaten
Şaka şaka eşim temaslı olarak 14 gün karantina ya gönderildi bitti bir gün ise gitti sonra uzun vardiya dönüşu geldi
Kafayı yemiş sanırım arkadaşlarına temas etmesek bile adımı verebilirsiniz diyormuş
Aynen canımBurası bu hafta 4 .sırada çok artmışArtık daha da yakın tüm arkadaşlarımın ya kendinde ya ailesinde var
Benim yokKaynananın hediyesi kırmızı tülbent te olur
Tülbentten yer bezi mi olur Ne kadar kıymetli o bilsenKız onu yer bezi yaparsın
3gun önce sadece anneme yakın olan pandrmi hastanesinde sadece bir hastaneden bahsediyorum korona sebepli ölüm 18 olmuş 24 saatteAynen canımBurası bu hafta 4 .sırada çok artmış
Çilenkli pudingi hatırlarsan, sunumdaki kaynana hediyesi kırmızı tülbenti de hatırlarsın NevoşumBenim yok
Önce yapmam lazımGet yemeğini ye geeet hadiii
Bir ben dahaKız onu yer bezi yaparsın
Aa tülbent çok iyi süper canım resmini atsana çok merak ettim iğne oyası falan mıTülbentten yer bezi mi olur Ne kadar kıymetli o bilsen
Ödünç verebiliriz NevresteÇilenkli pudingi hatırlarsan, sunumdaki kaynana hediyesi kırmızı tülbenti de hatırlarsın Nevoşum
Evde durmak istiyor napsin gidip adamda psikolojimi kalırBiz pozitif insanlarız zaten
Şaka şaka eşim temaslı olarak 14 gün karantina ya gönderildi bitti bir gün ise gitti sonra uzun vardiya dönüşu geldi
Kafayı yemiş sanırım arkadaşlarına temas etmesek bile adımı verebilirsiniz diyormuş
Değerli olması için illa işçilik lazım demi amaAa tülbent çok iyi süper canım resmini atsana çok merak ettim iğne oyası falan mı
Evde çok işime yaradı ama şaka Maka hergun bir öğünde illa eli değdi yemeğeEvde durmak istiyor napsin gidip adamda psikolojimi kalır
Masallah minikEvde çok işime yaradı ama şaka Maka hergun bir öğünde illa eli değdi yemeğe
Lavaş bazlama pogaca hamurlarını o yoğurdu köfteyi falan o yoğurdu hep
Sonumuz hayır olsun3gun önce sadece anneme yakın olan pandrmi hastanesinde sadece bir hastaneden bahsediyorum korona sebepli ölüm 18 olmuş 24 saatte
Tabi bi iğne oyası bi altın sırma falan lazım geliniz sonuçta dumduk örtüyü napayımDeğerli olması için illa işçilik lazım demi ama
Yarabbim demeeeEvde çok işime yaradı ama şaka Maka hergun bir öğünde illa eli değdi yemeğe
Lavaş bazlama pogaca hamurlarını o yoğurdu köfteyi falan o yoğurdu hep
Nevreste nin şefi varsa benim de eşim var
Allah muhabbetinizi artırsınÇilenkli pudingi hatırlarsan, sunumdaki kaynana hediyesi kırmızı tülbenti de hatırlarsın Nevoşum