Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Siz Veli olarak bıktınız ben de öğretmen karısı olarak bıktım bu canlı derslerden Arkadaş ne süpürge açabiliyorum ne tv seyredebiliyorum ve daha bir sürü şey adamı dinleye dinleye konuları ben ezberledim, yakında onu kaldırıp ben ders anlatıcam çocuklara

Allah eksikliklerini vermesin,ben çok memnunum ilgilerinden:)
Ama düzen kalmadıCihazlar yetişmiyor.Ev kocaman bazen mutfakta oturuyorum
Allah'tan misafir gelmiyor kafayı yerdik

Allah eksikliklerini vermesin,ben çok memnunum ilgilerinden:)
Ama düzen kalmadıCihazlar yetişmiyor.Ev kocaman bazen mutfakta oturuyorum
Allah'tan misafir gelmiyor kafayı yerdik
Abla Devleti bilmem ama benim eşim özelde öğretmen, heeeeeerrr derste “hoş geldiniz çocuklar, sizden bilmem kaçıncı sayfayı açmanızı RİCA edicem” filan diye konuşuyor. 3 senelik evliliğimde bana 1 kere rica etmemiştir bir kibar bir kibar ki sorma...

kesinlikle cihaz konusunda haklısın. Hasbelkader PC şarjı bittiyse filan telefondan zooma bağlanıp öyle görüşme yapıyor.

Devlette öyle canım:)Oğlumda her derste merhaba öğretmenim,nasılsınız diye başlıyor
Bende 3 çocuk var ve haftada 3 gün aynı saatte dersleri var,düşün ne sıkıntı yaşıyoruz
Şansa sürekli biri bozuluyorHer hafta pcye bir şey aldık,dün kamera aldık ne zaman gelirse artık

Hepsi de ayrı masraf tabii... İnşallah en kısa zamanda normal hayatımıza döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…