- 22 Temmuz 2017
- 44.560
- 132.154
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir senden
Geçmiş olsun canımAyak bilegim hala şiş canim kolum gecti biraz
Oğlumun var sadece kızların yok şükürDinlenmis olmussun iste Neguzel
Bizim hafta ortasi dersler hafta sonu yok
Allah eksikliklerini vermesin,ben çok memnunum ilgilerinden:)Siz Veli olarak bıktınız ben de öğretmen karısı olarak bıktım bu canlı derslerden Arkadaş ne süpürge açabiliyorum ne tv seyredebiliyorum ve daha bir sürü şey adamı dinleye dinleye konuları ben ezberledim, yakında onu kaldırıp ben ders anlatıcam çocuklara
Abla Devleti bilmem ama benim eşim özelde öğretmen, heeeeeerrr derste “hoş geldiniz çocuklar, sizden bilmem kaçıncı sayfayı açmanızı RİCA edicem” filan diye konuşuyor. 3 senelik evliliğimde bana 1 kere rica etmemiştir bir kibar bir kibar ki sorma...Allah eksikliklerini vermesin,ben çok memnunum ilgilerinden:)
Ama düzen kalmadıCihazlar yetişmiyor.Ev kocaman bazen mutfakta oturuyorum
Allah'tan misafir gelmiyor kafayı yerdik
Çok zorlama kendini canım,tekrar geçmiş olsunAyak bilegim hala şiş canim kolum gecti biraz
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 2733565 kendimi buldum ben hem alingan hemde hunili
Yakismismi hemsom
Kırmızı açmış hemşomYakismismi hemsom
Devlette öyle canım:)Oğlumda her derste merhaba öğretmenim,nasılsınız diye başlıyorAbla Devleti bilmem ama benim eşim özelde öğretmen, heeeeeerrr derste “hoş geldiniz çocuklar, sizden bilmem kaçıncı sayfayı açmanızı RİCA edicem” filan diye konuşuyor. 3 senelik evliliğimde bana 1 kere rica etmemiştir bir kibar bir kibar ki sorma...
kesinlikle cihaz konusunda haklısın. Hasbelkader PC şarjı bittiyse filan telefondan zooma bağlanıp öyle görüşme yapıyor.
Hepsi de ayrı masraf tabii... İnşallah en kısa zamanda normal hayatımıza dönerizDevlette öyle canım:)Oğlumda her derste merhaba öğretmenim,nasılsınız diye başlıyor
Bende 3 çocuk var ve haftada 3 gün aynı saatte dersleri var,düşün ne sıkıntı yaşıyoruz
Şansa sürekli biri bozuluyorHer hafta pcye bir şey aldık,dün kamera aldık ne zaman gelirse artık
Hayırlısı canım elbet bir sebebi vardırHepsi de ayrı masraf tabii... İnşallah en kısa zamanda normal hayatımıza döneriz
Ay cennam sorma o nasıl bir sesti allahım korusun resmen dondum kaldım kısa sürdü ama baya sallandı bide 12. KatEvva deprem mi olmuş sizin orda?
Geçmişler olsun inşallahAy cennam sorma o nasıl bir sesti allahım korusun resmen dondum kaldım kısa sürdü ama baya sallandı bide 12. Kat