- 24 Eylül 2018
- 98.436
- 294.895
- 698
Tamam aretim ,kolay gelsin,afiyet olsun Ne zaman istersen yazarsın,ben yazmam 2 günGideyim,malum kahvaltı bekliyorlar görüşürüz yine aretim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aretim ,kolay gelsin,afiyet olsun Ne zaman istersen yazarsın,ben yazmam 2 günGideyim,malum kahvaltı bekliyorlar görüşürüz yine aretim
Ayak bilegim hala şiş canim kolum gecti birazNasıl oldun hemşom?
İnşallah geçer canım sanki hiç baskı uygulamasanmı yürüme gibiAyak bilegim hala şiş canim kolum gecti biraz
Eylül varkenmiİnşallah geçer canım sanki hiç baskı uygulamasanmı yürüme gibi
Canımsın ya hep de dusunur bizide
Normal ihtiyaçlar dışında belki çok yürüdün ondan öyle olmuş olabilir.Eylül varkenmi
Evet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldiNormal ihtiyaçlar dışında belki çok yürüdün ondan öyle olmuş olabilir.
Canım geçmiş olsun sen yürüyüşü azaltEvet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldi
O zaman ayaklarının dinlenmesine müsade et iyi olunca yine devam edersin çok yüklenirsen mazallah daha kötü olabilir.Evet canim ondan oldu,mesela ben spor yaparken haftanin 4gunu spor 3gunu dinlenmeydi ve guzel verdim sonra bu bana fazla geldi
Sağol canım benimCanım geçmiş olsun sen yürüyüşü azalt
Biraz dinlenme vakti zatenO zaman ayaklarının dinlenmesine müsade et iyi olunca yine devam edersin çok yüklenirsen mazallah daha kötü olabilir.
Dinlen dinlen sağlık önemliBiraz dinlenme vakti zaten
Hayırlı günler ablacım ❤Hayırlı günler
Bittimi canli derslerHayırlı günler
Bugün kızların yok:)Oğlumun 4 ten -8:30kadar varBittimi canli dersler
Dinlenmis olmussun iste NeguzelBugün kızların yok:)Oğlumun 4 ten -8:30kadar var
Bugün uyumuşuz:)Haftaiçi hep erken kalkıyoruz.