- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Öyle oldu canım , teşekkür ederim nasılsın ne var ne yokGünaydın canım bu aralar yoğunsun galiba kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oldu canım , teşekkür ederim nasılsın ne var ne yokGünaydın canım bu aralar yoğunsun galiba kolay gelsin
Yani,böyle bos bos bekliyorumKendinin olsa çatlıyorsun gelene kadar zaten bide geldiğinde hunharca paketi yırtma aşaması
Dimi aretim oy oy neyse gün içinde telafi ederim belki.sen nasılsınGünaydın aretim ,erken uyanmissin
İyiyim canım benim şükür diyelimÖyle oldu canım , teşekkür ederim nasılsın ne var ne yok
Bence de et Ateşim var gibi ,ama yok gibi davranıyorum,bakalım ne yapacakDimi aretim oy oy neyse gün içinde telafi ederim belki.sen nasılsın
Hep iyi ol inşallah canım benimİyiyim canım benim şükür diyelim
Hafta sonuna girdik iyi değiliz normalde de evdeyizde yasak denince piskolojikmen etkiliyorYani,böyle bos bos bekliyorum
Aaa o nerdenn çıktı şimdi aretimBence de et Ateşim var gibi ,ama yok gibi davranıyorum,bakalım ne yapacak
Aynen canım Sessizlik yaramıyorHafta sonuna girdik iyi değiliz normalde de evdeyizde yasak denince piskolojikmen etkiliyor
Sağol kukrişim hep birlikte iyi olalım inşallah ❤Hep iyi ol inşallah canım benim
Bilmiyorum aretim ,hasta olmam inşallahAaa o nerdenn çıktı şimdi aretim
Yasak olmasın ama biz yine evde sürünelim gibiAynen canım Sessizlik yaramıyor
Olmazsın insallah,canım aretimm benimBilmiyorum aretim ,hasta olmam inşallah
Yapamazsın denince sıkıntı,yoksa sorun yokYasak olmasın ama biz yine evde sürünelim gibi
Amiin canımmSağol kuktişim hep birlikte iyi olalım inşallah ❤
İnşallah aretim ,bitanemOlmazsın insallah,canım aretimm benim
Canımsın ya hep de dusunur bizideAllah kolaylık versin canım bizimde öyle :)
Gün nasıl geçiyor anlamıyoruz:)
Online deneme sınavı var bazı yayınların birinin yarın son katılırsanız sana da göndereyim:)
Aynen yoksa biz çok iyiyizYapamazsın denince sıkıntı,yoksa sorun yok
SüperizAynen yoksa biz çok iyiyiz
Gideyim,malum kahvaltı bekliyorlar görüşürüz yine aretimİnşallah aretim ,bitanem