- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Yok canım instada gördüm orda yazmışlar.Profillerde mi? Malum görmemiş yüzünden oraya da bakmaz oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım instada gördüm orda yazmışlar.Profillerde mi? Malum görmemiş yüzünden oraya da bakmaz oldum
He anladım Malum,arızalı cıktı Rıza BabaYok canım instada gördüm orda yazmışlar.
Rıza baba bi final yapmadı gittiHe anladım Malum,arızalı cıktı Rıza Baba
Beni gomecek Rıza BabaRıza baba bi final yapmadı gitti
Allah etmesin ama öyle görünüyorBeni gomecek Rıza Baba
Öyle öyleAllah etmesin ama öyle görünüyor
Duayamı çıksak ne yapsakÖyle öyle
Geçmiş olsun canım, allah korusun ınş cümlemizi5.5 olmuş şimdi açıkladılar şükür kimsede bişey yokmuş hasar falan belediye açıklama yapmış evlerinizin önüne çıkabilirsiniz diye.
Amin canım allah razı olsun ❤Geçmiş olsun canım, allah korusun ınş cümlemizi
Allah bize Rıza Baba ömrü versin mi diyelim?Duayamı çıksak ne yapsak
Rıza baba sen çok yaşa final yap artık ama diyelimAllah bize Rıza Baba ömrü versin mi diyelim?
Tüm diziler biter,o bitmezRıza baba sen çok yaşa final yap artık ama diyelim
Aynen ya maşallah diyelim ben esliden izlerdim artık isizlemiyorumTüm diziler biter,o bitmez
Ben fragmanlardan görüyorum bazen,bebeler bile amca oldu dizide yaAynen ya maşallah diyelim ben esliden izlerdim artık isizlemiyorum
Ay tekinin kasları abov vışşş sen ne ara büyüdün bebe dedirtiyorBen fragmanlardan görüyorum bazen,bebeler bile amca oldu dizide ya
Bakma bakma ,günaha girmeAy tekinin kasları abov vışşş sen ne ara büyüdün bebe dedirtiyor
Gözüme ilişiyor ne yapayım kasmı gördük sankiBakma bakma ,günaha girme
EstağfurullahGözüme ilişiyor ne yapayım kasmı gördük sanki
Sen görmüşsün belli belliEstağfurullah
Geçmiş olsun canım Allah'a emanet olunAy cennam sorma o nasıl bir sesti allahım korusun resmen dondum kaldım kısa sürdü ama baya sallandı bide 12. Kat