- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Canım eve geçiyorum dahaca yoldayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eve geçiyorum dahaca yoldayım
PekiCanım eve geçiyorum dahaca yoldayım
Evvaaaaa sinirim bozuldu gördünmüHayırlı akşamlar canlar ❤
Allahım çıldırıcam ya hala aynı hala aynıEvvaaaaa sinirim bozuldu gördünmü
Halaaami paylasiyo 2kisi yazmisya hamileyim nerden bulayim diye gormuyorum ben ama cok üzüldüm suanAllahım çıldırıcam ya hala aynı hala aynı
Şikayet ettin miHalaaami paylasiyo 2kisi yazmisya hamileyim nerden bulayim diye gormuyorum ben ama cok üzüldüm suan
Gördüm yaHalaaami paylasiyo 2kisi yazmisya hamileyim nerden bulayim diye gormuyorum ben ama cok üzüldüm suan
Cok sinirim bozulduyaŞikayet ettin mi
Bende karışmamaya özen gösteriyorum ama çok ileri gidiyorlarGozardi ettim ben kimseyi sikayet etmedim bugune kadar edicem simdi
Insan olan yapmaz dicem ama neyseBende karışmamaya özen gösteriyorum ama çok ileri gidiyorlar
NolduÖzelden yazdilar yaaa bana sikayet edin diye yazik ya valla utaniyorum gercekten kendimden utandim
Gormuyomusun canimya olanlari paylasilanlari hamileler yazmis benim canim cekti nerden bulucam demis bak asada yazdim gozardi edebilirsin demis
Düşüncesiz davranıyorlar madem çok meraklısın. Aç kendine yemek kategorisinde sayfa, orada paylaşGormuyomusun canimya olanlari paylasilanlari hamiler yazmis benim canim cekti nerden bulucam demis bak asada yazdim gozardi edebilirsin demis
Haaaa onu gördüm ama devamını okumadım, ben sana özel bir şey söylediler sandım. Aman et şikayetini geç, üzme kendiniGormuyomusun canimya olanlari paylasilanlari hamiler yazmis benim canim cekti nerden bulucam demis bak asada yazdim gozardi edebilirsin demis
KeskeDüşüncesiz davranıyorlar madem çok meraklısın. Aç kendine yemek kategorisinde sayfa, orada paylaş
Neyse yaaa görmuyorum artikHaaaa onu gördüm ama devamını okumadım, ben sana özel bir şey söylediler sandım. Aman et şikayetini geç, üzme kendini