- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaç keyif almak,gerisi hiç mühim değilAslında benimde çok yoktur öyle,herhaldee zamanla alışacağım,kozalak boyama çok keyifli bide onları kütük üstüne yapıştırdım
Abla çok güzel olmuşlar, ellerine sağlıkBuda sedefli boya ile
Çok güzel olmuş, daha ne olsun. Yaptıkça yapası gelir insanın zatenASSOSyal eklemeye çalışayım
Muhteşem olmuş bu renk bayıldım, elinize sağlıkBuda sedefli boya ile
Yaa kapı süsü de yapın kozalaklardan çok güzel duruyoBuda kozalak
Aynen kafa daüıtmak için iyi oluyor.Amaç keyif almak,gerisi hiç mühim değil
Çok sağol teşekkürler canımAbla çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık
Kesinlikle youtube'dan çalıyom modelleri neler yapıyorlar hanımlar öyle.Çok güzel olmuş, daha ne olsun. Yaptıkça yapası gelir insanın zaten
Bu pudra pembe sedefli boya başka renkleride var bununMuhteşem olmuş bu renk bayıldım, elinize sağlık
kozalak gelmemiş telefondan yolladım resimleriBuda kozalak
Onuda düşünüyorum yaparım kesin koliden yapıyorlar onuda.Yaa kapı süsü de yapın kozalaklardan çok güzel duruyo
Çok şık duruyo gerçekten kapı süsü deOnuda düşünüyorum yaparım kesin koliden yapıyorlar onuda.
Çok değişik modelleri var onunda.Çok şık duruyo gerçekten kapı süsü de
En güzelini yapıyorsunuz, herşey o kadar zorken böyle güzel şeylerle kafa dağıtmak gibisi olamazBuda mumlu olanı
İlaç gibi geliyor artık kafam dinleniyor yaparken,şimdi 2 tane daha boyadım tam kurumadı daha biri cam biri porselenOnuda telefondan yollayım burayaEn güzelini yapıyorsunuz, herşey o kadar zorken böyle güzel şeylerle kafa dağıtmak gibisi olamaz
Amaaa abla cok guzel olmus budaBuda mısırlı olan
O aslınada mumla oluyordu onu yapamadım dağıldı mumlar sonra bunu gördüm mısırla yapmışlar kolay tarafına kaçtım bende.Amaaa abla cok guzel olmus buda