- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
Geçmişler olsun canımBenim sag bilegim feci sekilde sisti bide sağ kolumu hissetmiyorum bugun yani sagtarafim komple agriyo nedense esim kolumu ovdu ama gecmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişler olsun canımBenim sag bilegim feci sekilde sisti bide sağ kolumu hissetmiyorum bugun yani sagtarafim komple agriyo nedense esim kolumu ovdu ama gecmiyo
Okadar agir spor yaptim böyle olmamistim buara belimden tuttu ve sag tarafim agriyoCanım yorma kendini bu sıra biraz azalt ve 10 bini geçme Allah korusun
Sagol canimyaGeçmişler olsun canım
Üşütüyor musun acabaSıcak tut kendiniOkadar agir spor yaptim böyle olmamistim buara belimden tuttu ve sag tarafim agriyo
Gidiyor bir şekilde, tam dün dediğiniz tabirle “deli danalar gibi” yürüyorum.Hayırlı akşamlar canım yürüyüş nasıl gidiyor
Ohhh ohhh ne güzelYürüyelim canım kışın evdeyizBari daha çok yuvarlanmayalımGidiyor bir şekilde, tam dün dediğiniz tabirle “deli danalar gibi” yürüyorum.
Olabilir aslinda hissetmiyorum belkideÜşütüyor musun acabaSıcak tut kendini
Ablacım hayırlı akşamlarBen de gece oradaydım...kötü bir şey mi oldu...
Yürüyüp terliyor musunOda olabilir yani bilmezsin ,oda çarparOlabilir aslinda hissetmiyorum belkide
Bildigin yuvarlakmiOhhh ohhh ne güzelYürüyelim canım kışın evdeyizBari daha çok yuvarlanmayalım
Olabilir canimYürüyüp terliyor musunOda olabilir yani bilmezsin ,oda çarpar
Ona dikkat et bakalımSpora alışkınsan yürüyüş değildir:)Olabilir canim
Hayırlı akşamlar nevrestecim...Ablacım hayırlı akşamlar
Pandeminin başından beri birden oturunca hamladım ve kilo aldım. Bugün bacaklarıma kramplar girdi ama yumuşata yumuşata yürüdüm.Ohhh ohhh ne güzelYürüyelim canım kışın evdeyizBari daha çok yuvarlanmayalım
Nasılsın ablamHayırlı akşamlar nevrestecim...
Benden bahsediyorBildigin yuvarlakmi
Oluyo oyleya bacaklar hissetmiyo ama alisiyo vücutPandeminin başından beri birden oturunca hamladım ve kilo aldım. Bugün bacaklarıma kramplar girdi ama yumuşata yumuşata yürüdüm.
Geçen sene 30000 e gık demezdim, ne oldu bana dedim resmen 10000 ile yamuldum
Sen yuvarlakmısinBenden bahsediyor