• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Waaaaoooww bu nee,acayip güzel olmuş. Kim der amatör diye, hiçte bile :KK9: :KK68: :super:
Hataları var biraz peçeteye tutkalı sürerken hava kabarcıkları oluşuyor onu bir türlü düzeltemedim.
Bu peçeteler A101 oradan alıyorum.

Hataları var biraz peçeteye tutkalı sürerken hava kabarcıkları oluşuyor onu bir türlü düzeltemedim.
Bu peçeteler A101 oradan alıyorum.
Ayy keşke konu acsanizda detaylı anlatsaniz, ogretseniz. Bizde öğrensek, gerçekten çok güzel. Sehpalara falanda yapiyorlar, çok hoş desenli olanlar var

Ayy keşke konu acsanizda detaylı anlatsaniz, ogretseniz. Bizde öğrensek, gerçekten çok güzel. Sehpalara falanda yapiyorlar, çok hoş desenli olanlar var
Bendeki sıkıntı pc den resim eklemek bunuda telefondan yazıyorum .Neler üretiyorlar hanımlar öyle
Buda cam tabak olanı kurusun üzerine boya atıp vernik sürülecek

Arkadada turşu kavanozu boyadım süsledim farklıydı modeli olmadı bir anda buna dönüştü

Eklentiler

• 20201204_164131.jpg
    20201204_164131.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 29
Bendeki sıkıntı pc den resim eklemek bunuda telefondan yazıyorum .Neler üretiyorlar hanımlar öyle
Buda cam tabak olanı kurusun üzerine boya atıp vernik sürülecek

Arkadada turşu kavanozu boyadım süsledim farklıydı modeli olmadı bir anda buna dönüştü
Hiç bırakmayın devam edin :super: :KK9:

Bi şey sorcam. Çooooooooookkkk alakasız olcak ama aklıma takıldı :KK48:

şimdi diyelim nevreste abla beni görmezden geldi. O benim paylaştıklarını görmüyor, tamam, peki ben onun paylaştıklarını görebiliyor muyum? Şöyleyim şu an:
Eki Görüntüle 2733238
Sen gormezden geldiysen sen gormuyosun karsi taraf goruyo diye biliyorum

Back