- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ama cok guzel olmus emegine saglik ablacimO aslınada mumla oluyordu onu yapamadım dağıldı mumlar sonra bunu gördüm mısırla yapmışlar kolay tarafına kaçtım bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama cok guzel olmus emegine saglik ablacimO aslınada mumla oluyordu onu yapamadım dağıldı mumlar sonra bunu gördüm mısırla yapmışlar kolay tarafına kaçtım bende.
Sağol canım benim teşekkürler.Ama cok guzel olmus emegine saglik ablacim
Buda mısırlı olan
Yine şahane olmuşlar ablacım ellerine emeğine sağlıkBuda porselen olanı vernik sürülecek kuruyunca
Çok sağol kuzum benimYine şahane olmuşlar ablacım ellerine emeğine sağlık
Waaaaoooww bu nee,acayip güzel olmuş. Kim der amatör diye, hiçte bileBuda porselen olanı vernik sürülecek kuruyunca
Hataları var biraz peçeteye tutkalı sürerken hava kabarcıkları oluşuyor onu bir türlü düzeltemedim.Waaaaoooww bu nee,acayip güzel olmuş. Kim der amatör diye, hiçte bile
Ayy keşke konu acsanizda detaylı anlatsaniz, ogretseniz. Bizde öğrensek, gerçekten çok güzel. Sehpalara falanda yapiyorlar, çok hoş desenli olanlar varHataları var biraz peçeteye tutkalı sürerken hava kabarcıkları oluşuyor onu bir türlü düzeltemedim.
Bu peçeteler A101 oradan alıyorum.
Bendeki sıkıntı pc den resim eklemek bunuda telefondan yazıyorum .Neler üretiyorlar hanımlar öyleAyy keşke konu acsanizda detaylı anlatsaniz, ogretseniz. Bizde öğrensek, gerçekten çok güzel. Sehpalara falanda yapiyorlar, çok hoş desenli olanlar var
Hiç bırakmayın devam edinBendeki sıkıntı pc den resim eklemek bunuda telefondan yazıyorum .Neler üretiyorlar hanımlar öyle
Buda cam tabak olanı kurusun üzerine boya atıp vernik sürülecek
Arkadada turşu kavanozu boyadım süsledim farklıydı modeli olmadı bir anda buna dönüştü
Devam ettiğ kadarıyla olacak artık,boyalar rahatsız etmeye başlıyor beni sonra faranjitim var bide.Hiç bırakmayın devam edin
Sana da abla, görüşürüzBen kaçtım hepinize iyi hafta sonları olsun hanımlar görüşürüz
Sen gormezden geldiysen sen gormuyosun karsi taraf goruyo diye biliyorumBi şey sorcam. Çooooooooookkkk alakasız olcak ama aklıma takıldı
şimdi diyelim nevreste abla beni görmezden geldi. O benim paylaştıklarını görmüyor, tamam, peki ben onun paylaştıklarını görebiliyor muyum? Şöyleyim şu an:
Eki Görüntüle 2733238
ThankssssSen gormezden geldiysen sen gormuyosun karsi taraf goruyo diye biliyorum
Geçmiş olsun, görüşmek üzereBen kaçtım hepinize iyi hafta sonları olsun hanımlar görüşürüz
Kım ne neyi ne zaman, anlamadım ben banada anlatın E Elif_EylulBi şey sorcam. Çooooooooookkkk alakasız olcak ama aklıma takıldı
şimdi diyelim nevreste abla beni görmezden geldi. O benim paylaştıklarını görmüyor, tamam, peki ben onun paylaştıklarını görebiliyor muyum? Şöyleyim şu an:
Eki Görüntüle 2733238
Birinin paylaşımlarını görmezden gelmek için göz ardı et diyorsun ya onu sordumKım ne neyi ne zaman, anlamadım ben banada anlatın E Elif_Eylul
Gozardi et varya canim sen edince sen gormuyosun ama karsi taraf seni etmesiyse gorur demekKım ne neyi ne zaman, anlamadım ben banada anlatın E Elif_Eylul