• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Kuvvetli vallaaaa geleni gördünmü 👀
Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyor :super: napacagimi şaşırdım hee ;)

Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyor :super: napacagimi şaşırdım hee :KK66:
Yaparsin biseyler sen taifine odaklan :KK9: :KK9: :KK9:

2 tane tabak boyadım yine biri cam biri porselen bakalım nasıl olacak peçete dekupajı yaptım kendilerine alladım süsledim
Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim

Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim
Tabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.

Tabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.
Amatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsa :KK68:

Amatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsa :KK68:
Aslında benimde çok yoktur öyle,herhaldee zamanla alışacağım,kozalak boyama çok keyifli bide onları kütük üstüne yapıştırdım

Back