- 28 Haziran 2011
- 61.292
- 154.129
- 898
Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyor napacagimi şaşırdım heeKuvvetli vallaaaa geleni gördünmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyor napacagimi şaşırdım heeKuvvetli vallaaaa geleni gördünmü
Yaparsin biseyler sen taifine odaklanYaa ben her açılan konuda şok üstüne şok yaşıyorum zaten. Herkes döktürüyor, tüm kartlar açık oynanıyor napacagimi şaşırdım hee
Kimseyede neden yaptın denmez ki sen beceriksizsen biz napalim demezler mi adamaYaparsin biseyler sen taifine odaklan
Kimse demez burda öyle seymi olur hepimiz öğreniyoruzKimseyede neden yaptın denmez ki sen beceriksizsen biz napalim demezler mi adama
Valla lastik gibi gerim gerim gerildim canımKimse demez burda öyle seymi olur hepimiz öğreniyoruz
Selam hoş geldinSelam güzel hatunlar
Hosbuldum canım,teşekkür ederimSelam hoş geldin
Rica ederim efendim ne demekHosbuldum canım,teşekkür ederim
Rica ederim efendim ne demek
Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim2 tane tabak boyadım yine biri cam biri porselen bakalım nasıl olacak peçete dekupajı yaptım kendilerine alladım süsledim
Abla enisteyi naptin2 tane tabak boyadım yine biri cam biri porselen bakalım nasıl olacak peçete dekupajı yaptım kendilerine alladım süsledim
Sağlam şu andaAbla enisteyi naptin
Tabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.Burdada paylaşır mısın canım, el emeği göz nuru ürünleri çok severim
Iyi bari yüzü gözü boyami dedim biandaSağlam şu anda
Yok o işler bende genelde gündüz yaoıyorum boya işini.Iyi bari yüzü gözü boyami dedim bianda
Amatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsaTabiki şu anda kuruma aşamasında benimki tamamen amatörce işler,kozalak filanda boyadım oda iyi oldu.
Aslında benimde çok yoktur öyle,herhaldee zamanla alışacağım,kozalak boyama çok keyifli bide onları kütük üstüne yapıştırdımAmatör olması bence daha kıymetli, bazen diyorum keşke benimde el işlerinde yeteneğim olsa