- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerimIşte o yüzden takılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerimIşte o yüzden takılmıyorum
Aynen şekercim iyi oldu
Profil şeysi var bide.Hard ve cetvel olanı başka ne var ki
Hepimizde oluyor arada..Hele bende
Gezelim,görelim olmuşAynen cennam bende öyleyim bazen oldu yazarım bazende es geçerim
Bir ona da göz atayımProfil şeysi var bide.
Hepimizde oluyor arada..
Edep sen ne güzel şeysin diye bir laf var zaman zaman hatırlatmak lazım oluyor bazılarına oldum olası şu para paylaşımlarını sevmem çok ayıp.Kesinlikle herşeyde paylaşılmaz ki orada.
Ben kızdım gerisi geldiBir ona da göz atayım
Para bambaşka birşeydir hayatta..Edep sen ne güzel şeysin diye bir laf var zaman zaman hatırlatmak lazım oluyor bazılarına oldum olası şu para paylaşımlarını sevmem çok ayıp.
Benim mesajlardan takip et kuzuzm.Bulamadım, neyse
Profillerde gördüğüm her şey birbirine laf sıkma amaclı, Tellioğulları,Seferoğulları gibiBulamadım, neyse
Kız gel yapma yazık tüm gün çökük dolaşacaksın yeter bukadar biz bulaştık artıkınBulamadım, neyse
Aynen tümgün sürermi acabaProfillerde gördüğüm her şey birbirine laf sıkma amaclı, Tellioğulları,Seferoğulları gibi
Kadin kadinin düşmaniymisAynen tümgün sürermi acaba
Hinclari bitmiyor baksana Haklı gibiAynen tümgün sürermi acaba
Özlü sözlerKadin kadinin düşmaniymis
Aslanlar gibin savaltık oysakiKız gel yapma yazık tüm gün çökük dolaşacaksın yeter bukadar biz bulaştık artıkın
Daha neler gorcezÖzlü sözler
Allahım ya hem suçlu hem güçlü tamam bari günde bitane paylaş orası ortak alan herkes senin üstüt üste attığın paylaşımları görüp beğenmek zorunda değil bazen girip sayfalarca bakıyorum acaba biri önemli bir paylaşım yaptı kaçırdım mı diye ama araki bulasınKadin kadinin düşmaniymis
Hayırlara karşı bacimsuDaha neler gorcez