Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukların bünyesi daha zayıf oluyor. Küçük bişeye hasta oluyorlar.Sağol canım...
Üşüttü büyük ihtimal...
Gece 2 den beri karnım ağırıyor deyip,kesik kesik uyudu uyandı...
Ona değil de bana gelseydi hastalık...
Çok canım sıkıldı...
Çocukların bünyesi daha zayıf oluyor. Küçük bişeye hasta oluyorlar.
Bol sıvı tüketsin, gerçi canı bişey istemez.
Çocuk olunca insan hassas oluyor malesef. Allah başka dert vermesin,geçer inşallah
Geçmiş olsun canımGözümü açtığımdan beri kusmuk temizliyorum
Ufak kızım geceden beri rahatsız...
Uyanır uyanmaz her tarafa kustu
Okula göndermedim,oturuyoruz beraber...
Geçmiş olsun canım
Defacto da güzel spor kıyafetler var. Bir göz at. Nasıl iyi geldi mi spor? Sabaha üzerinden tır geçmiş gibi uyandın mıTam dedigim gibi oldu mismo herkes çekmiş spor taytlarini uarim atletlerini ben köyden indim şehire gibi oldum içlerinde
Canım cananım geçmiş olsun. Anne şefkati de iyileştirir olur. Eminim kısa sürede iyi olacaktır. teyzesi öper onu kusmuklu da olsaGözümü açtığımdan beri kusmuk temizliyorum
Defacto da güzel spor kıyafetler var. Bir göz at. Nasıl iyi geldi mi spor? Sabaha üzerinden tır geçmiş gibi uyandın mı
Canım cananım geçmiş olsun. Anne şefkati de iyileştirir olur. Eminim kısa sürede iyi olacaktır. teyzesi öper onu kusmuklu da olsa
Çok geçmiş olsun canımGözümü açtığımdan beri kusmuk temizliyorum
geçmişi lsun cananGözümü açtığımdan beri kusmuk temizliyorum
Yok ya çok etkilemedi sadece üst karın kaslarim açıyor demekki alttakiler hep faaliyetteyfi etkilenmedi kollarda biraz acıma var birde sırtın çok iyi çalışmıştı dün ordan belliDefacto da güzel spor kıyafetler var. Bir göz at. Nasıl iyi geldi mi spor? Sabaha üzerinden tır geçmiş gibi uyandın mı
Canım cananım geçmiş olsun. Anne şefkati de iyileştirir olur. Eminim kısa sürede iyi olacaktır. teyzesi öper onu kusmuklu da olsa
Spora gidilmiş cok sevindimYok ya çok etkilemedi sadece üst karın kaslarim açıyor demekki alttakiler hep faaliyetteyfi etkilenmedi kollarda biraz acıma var birde sırtın çok iyi çalışmıştı dün ordan belli
Haftada 3 gün plates bir saat toplamda 3 saat yapacağım insallah bir aksilik çıkmazsaSpora gidilmiş cok sevindim
Haftada kac gün gideceksin canım
Cook faydası olacak sana o zaman yediklerine diklat etmeye basladın mıHaftada 3 gün plates bir saat toplamda 3 saat yapacağım insallah bir aksilik çıkmazsa
Ekstra da yalabiliyormusuz dün ben ekstra 1.5 saat de aletlerde çalıştım
Cook faydası olacak sana o zaman yediklerine diklat etmeye basladın mı
Bu sefer seni cook kararlı gördüm basaracaksın insallahEvet canım dün akşamdan itibaren başladım bugün tam tahıl ekmeğim ii de aldım hocamin babasi firinciymis onun tavsiyesi ile ekmek aldım
Evet canım herkes diyorki keske daha önce başladıysa din (sünnetim vardi diye)Bu sefer seni cook kararlı gördüm basaracaksın insallah
Darısı başımaEvet canım herkes diyorki keske daha önce başladıysa din (sünnetim vardi diye)
Kendim için yapıyorum artık eşim le konustuk kaça kadar düşeceksin dedi 65 istiyorum dedim bende sana öyle diyecektim dedi
Ama ben 60 a düşeceğim garanti olsun
Başlayalım beraberDarısı başıma
En güzeli canım ne yapıyorsa inaan kendi için yapmalıEvet canım herkes diyorki keske daha önce başladıysa din (sünnetim vardi diye)
Kendim için yapıyorum artık eşim le konustuk kaça kadar düşeceksin dedi 65 istiyorum dedim bende sana öyle diyecektim dedi
Ama ben 60 a düşeceğim garanti olsun
Insallah diyecemde sen bir karar verip basyalamadın canımDarısı başıma