- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.948
- 698
20 kilo versem 58 olacak inşallah öyle olurEn güzeli canım ne yapıyorsa inaan kendi için yapmalı
60 daha güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 kilo versem 58 olacak inşallah öyle olurEn güzeli canım ne yapıyorsa inaan kendi için yapmalı
60 daha güzel olur
Yapamıyorum ben neden bilmiyorumBaşlayalım beraber
Yol uzun desene hadi inşallah20 kilo versem 58 olacak inşallah öyle olur
Ortam olunca daha kolay geliyor insana normalde yarım saatte sıkıldımYapamıyorum ben neden bilmiyorum
Kestirmeden gideriz anammmmYol uzun desene hadi inşallah
Insallah diyecemde sen bir karar verip basyalamadın canım
Spora kac ay gideceksin canım sporla verdiğin için 58 de mükemmel olacaksın20 kilo versem 58 olacak inşallah öyle olur
3 aylık paket aldım ama bana iyi gelirse eşim de he derse bir 3 ay daha gitmeyi planlıyorum ilk günden sırtlarima çok iyi geldi dün sırt göğüs popo çalıştı plateste harikaydı :))Spora kac ay gideceksin canım sporla verdiğin için 58 de mükemmel olacaksın
Estetik de neler yaptıracsksın :))Hatta bugün zayıflama sonrası estetik e de giderm iyim ki diye düşündüm o kadar ilersini dusunuyorim
İlk önceliğim göğüsEstetik de neler yaptıracsksın :))
Hadi insallah zayıflama sonrası yaptırırsın,İlk önceliğim göğüs
O ne yaptıracak peki nerede birde belli mi ?Hadi insallah zayıflama sonrası yaptırırsın,
Ablamda Kasımda yaptıracak oda yaklasık 30 kilo verdi
Hadi bakalım 3 ayı güzel degerlendir sonrasındada devam et3 aylık paket aldım ama bana iyi gelirse eşim de he derse bir 3 ay daha gitmeyi planlıyorum ilk günden sırtlarima çok iyi geldi dün sırt göğüs popo çalıştı plateste harikaydı :))
Belli canım, göbek kısmı ve göğüs yaptırıyor, izmirde ya su an orda yaptıracak canımO ne yaptıracak peki nerede birde belli mi ?
MHadi bakalım 3 ayı güzel degerlendir sonrasındada devam et
Hepsini toplu mi yaptiracak :/ yoksa aralıklarla miBelli canım, göbek kısmı ve göğüs yaptırıyor, izmirde ya su an orda yaptıracak canım
Eşinin desteklemesi ekstra güzelİnşallah canim eşim e dün 9 da gelirim dedim baktım msj atmış 9:30 a kadar dur isterseb diye bir yarım saat fazla yaptım iyi oldu
M
Tek günde yapacaklarmıs , bir kac günde normal hayatına dönecekmis daha yanına bizi cagırmıyor ama kardesim gidecekHepsini toplu mi yaptiracak :/ yoksa aralıklarla mi
Araştırma hastanesi mi inşallah herşey çok guzel olur :))Tek günde yapacaklarmıs , bir kac günde normal hayatına dönecekmis daha yanına bizi cagırmıyor ama kardesim gidecek