- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.948
- 698
Kıyafette çok sıkıntı yaşıyorum o da onun için çok istiyorEşinin desteklemesi ekstra güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyafette çok sıkıntı yaşıyorum o da onun için çok istiyorEşinin desteklemesi ekstra güzel
Onu hiç bilmiyorum canım calıstıgı yerde olur sanırımAraştırma hastanesi mi inşallah herşey çok guzel olur :))
Himm inşallah iyi olur ya insan çok mutlu hissediyormis kendini göğüs ameliyatindan sonra sırt ağrıları bile gecigormus bazılarındaOnu hiç bilmiyorum canım calıstıgı yerde olur sanırım
Insallah canım yine yazarım ameliyat sonrası bakalım nasıl olacakHimm inşallah iyi olur ya insan çok mutlu hissediyormis kendini göğüs ameliyatindan sonra sırt ağrıları bile gecigormus bazılarında
Çok geçmiş olsun canım
geçmişi lsun canan
Dün haberlerde izledim bu seneki gribal enfeksiyon karın ağrısı ve ishal de yapacakmış diyordu uzmanlar :/
Gerçi eşin daha iyi bilir ama inşallah geçer bir an önce :))
Yok ya çok etkilemedi sadece üst karın kaslarim açıyor demekki alttakiler hep faaliyetteyfi etkilenmedi kollarda biraz acıma var birde sırtın çok iyi çalışmıştı dün ordan belli
Günaydın hanımlar. _CaNanSu_ canım geçmiş olsun ayakları üşütünce karın ağrır genelde ama ihmalde etmeyin geçemezse götür doktora Allah korusun. Kış gelmeden hastalıkları geldi bizde de eşim grip bakalım bize geçmeden atlatır inşallah
Sağolasın canımTeşekkür ederim canım
Eşinede geçmiş olsun☺
_CaNanSu_ kızın nasıl oldu canım?
O üşümüş, okulda teri soğumuştur. Neyse bunla geçmiş olsun.Biraz daha iyi Canım ☺
2 saat kadar uyudu,dinlendi...
Şuruplarını içiriyorum...
Çok hafif ateşi var...
O üşümüş, okulda teri soğumuştur. Neyse bunla geçmiş olsun.
Geçende bende üşütmüştüm, baya kötü ediyor insanı. Yavrucak nasıl dayansın
Çıtayı yüksek tutuyorlarNevreste bu hatunlar ne yapıyor böyle
Çıtayı yüksek tutuyorlar
Daha üst sunum yapmak lazımİcabına bakmak lazım
Daha üst sunum yapmak lazım