- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Olacak olacak o ışık var sende :)14 yarışma oldu, ilerde kısmet. Bi çocuklar büyüsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak olacak o ışık var sende :)14 yarışma oldu, ilerde kısmet. Bi çocuklar büyüsün
Rica ederm canmmmoyun için teşekkür ederim canım
Rica ederm canmmm
Wouwww 71 olmussun
Yeni kategori tahminini kulağıma soyleyebilirsin artık ☺
Banada banada :)Yeni kategori tahminini kulağıma soyleyebilirsin artık ☺
Sen daha dur belli olmaz kk kadinlarinin işiBanada banada :)
Ahahahha bence birinci belli banada söyleyin hazırlıklı olayımSen daha dur belli olmaz kk kadinlarinin işi
Pink te benden ondeydi arada hep 10 küsür fark oluyordu ama sonra değişti ☺Ahahahha bence birinci belli banada söyleyin hazırlıklı olayım
O zaman bi gün kala isterim Bnde ipucunu :)Pink te benden ondeydi arada hep 10 küsür fark oluyordu ama sonra değişti ☺
Bulursak tutarsin sende ucundan:)O zaman bi gün kala isterim Bnde ipucunu :)
senin kaçıncı yarışma :)Desene bana da daha cok var
İnşaallah canım :)Olacak olacak o ışık var sende :)
Tamam o zaman aleni yazında göreyimBulursak tutarsin sende ucundan:)
3 canım :)senin kaçıncı yarışma :)
İnşaallah canım :)
Daha yenisin ama iyisin.3 canım :)
Yok yA idare eder işte bişeyler yapmaya çalışıyorum:)Daha yenisin ama iyisin.
Baya yapıyorsun valla, idare eder değil baya iyisin :)Yok yA idare eder işte bişeyler yapmaya çalışıyorum:)
Utandım Sende cok iyisin ama nasip demek ki kazanmak için zamanı var :) benim de ne zaman olur kim bilir :)Baya yapıyorsun valla, idare eder değil baya iyisin :)
Beni seç beni bihterini çünkü sen de benim kadar tembelsinTatlıyı kim bulmuşsa Allah ondan razı olsun, hepsi ne kadar güzel görünüyor, herkesin eline emeğine sağlık ama benim gibi bir tatlı canavarına işkence yapar gibi bildirim gelmesi Hepsine iç geçir aralarından 2 tanesine oy ver, oysa sütlü tatlıların hepsi benim bebeklerim, şimdi ben hangilerini seçeyim