- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooo bu cvp o beklemiyordumYataktayım
GünaydınGünaydın
Teşekkür ederizKatılan herkese başarılar dilerim. Sütlü tatlıları çoooook severim. Hepsi çok güzel bana göre, ama içlerinden seçmem gerekiyordu. Magnolia ve Trileçe favorimmm.
Heyyy gidi _CaNanSu_ heyyy
Teşekkür ederizOff sütlü tatlılar, bayılırım...Hepsi şahane görünüyo insan hangisine oy vereceğini şaşırıyo,ellerinize sağlık hanımlar.
Yaa ama birden fazla oy kullanılıyormuş ben bilmiyordum hemen bir oy attım gitti geri döndüm ama olmadı ,üzüldüm...Hak eden kazansın ınşaallah...Teşekkür ederiz
2 oy hakkımız oluyor, saglık olsun :)Yaa ama birden fazla oy kullanılıyormuş ben bilmiyordum hemen bir oy attım gitti geri döndüm ama olmadı ,üzüldüm...Hak eden kazansın ınşaallah...
Bebisim berabereyiz2 oy hakkımız oluyor, saglık olsun :)
Bir kere benim de başıma gelmişti
Yok canimevlaefe Aidin Salihin yitik şifasını okudunmu
_CaNanSu_ bu sefer oldu
_CaNanSu_ kız fark attın bayağı bende ikinciliği göğüsledim galiba bu böyle devam eder eşim diyo bi beni gururlandıramadın
Aynen canım. _CaNanSu_ aldı başını gidiyor
O eşine deki o kavurmayi kaç kişi ekmmekle banmaya çalıştı ekrandan profiterol un çikolatası aktıkça milletin aynı anda agzinjn suyu da aktı ..._CaNanSu_ kız fark attın bayağı bende ikinciliği göğüsledim galiba bu böyle devam eder eşim diyo bi beni gururlandıramadın