- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir bebişim sendenNaber bebisim
İlk ikidesin duygularını alalımCanım ❤
Aynen, senle yarışıyoruz4.liğe yükselmişim
İlk defa yaşıyorum cok heyecanlı ama alamayacağımı biliyorumİlk ikidesin duygularını alalım
Bana fark atmissiniz çok ayıpİyidir bebişim senden
Orası belli olmazİlk defa yaşıyorum cok heyecanlı ama alamayacağımı biliyorum
İlk defa yaşıyorum cok heyecanlı ama alamayacağımı biliyorum
Yok bence sütlaç birinci olur ama nasip tabi kk kadınlarının her sene değişiyormuş fikriOrası belli olmaz
Bana fark atmissiniz çok ayıp
Cokkk teşekkür ederim balım beğendiysen ne mutlu banaBence harika olmuş profiterol ❤ ellerine sağlık
Aynen, hayırlısı olsunYok bence sütlaç birinci olur ama nasip tabi kk kadınlarının her sene değişiyormuş fikri
Bana fark atmissiniz çok ayıp
Saol canım oyunu da bana vermissin artık bende yiyemiyorum diyete basladimSenin tatlına da bayıldım, harika görünüyor ellerine sağlık
Nasıl canım istedi offff gece gece
Seneye sutlac i kimseye vermez nevosseçmenler sağolsun
Amin insallah canım hakeden kazansınAynen, hayırlısı olsun
Beğenmek bile yetersiz kalır bayıldım, tatlısız bir dünya düşünemeyenlerdenim, uykumdan uyanıp hiçbir şey bulamazsam bebek muhallebisi yapıp yiyen biri olarak şu anda buradaki tatlılar bana işkence gibiteşekkürler abla
Beğenmene sevindik
Benim de tam tersi baktıkça kan şekerim düşüyor hepsini yiyesim varbu bölüm bana nispet için açılmış sanki, al sana profiterol al sana sütlü nuriye, oh öyle bak bak dur trileçeye tembel gelin tatlısına, sultan sarması sana göz kırpıyor yalnız tembel gelin tatlısı iyiymiş, benim gibi bir tembeli anlatır gibi, tembelliğimi yüzüme vurur gibi çarpıcı hahahahahahahaaHaklısın.. Harikalar gercektenBu saatte yemeden bile kan şekerim tavan