- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Saol canım oyunu da bana vermissin artık bende yiyemiyorum diyete basladim
Evet senin tatlın ve zebranin tatlisi çok hoşuma gitti, herkesin ellerine sağlık
Başarılar hepinize ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım oyunu da bana vermissin artık bende yiyemiyorum diyete basladim
Ahahhaha abla sen cok yaşa mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldımBeğenmek bile yetersiz kalır bayıldım, tatlısız bir dünya düşünemeyenlerdenim, uykumdan uyanıp hiçbir şey bulamazsam bebek muhallebisi yapıp yiyen biri olarak şu anda buradaki tatlılar bana işkence gibi
Benim de tam tersi baktıkça kan şekerim düşüyor hepsini yiyesim varbu bölüm bana nispet için açılmış sanki, al sana profiterol al sana sütlü nuriye, oh öyle bak bak dur trileçeye tembel gelin tatlısına, sultan sarması sana göz kırpıyor yalnız tembel gelin tatlısı iyiymiş, benim gibi bir tembeli anlatır gibi, tembelliğimi yüzüme vurur gibi çarpıcı hahahahahahahaa
Ahahhaha abla sen cok yaşa mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım
Eki Görüntüle 2548557
Kızlar 3 tane can var, hepinizi karıştırıyorum kadayıflı muhallebili sultan sarma hanginizinse elinize sağlık, yanlış alintilamis olabilirim
Ahahhaha bende onu bastırmak için dolaptan poagaca çıkardım yiyeceğimİnsanın canı bebe bisküvisi bile ister mi, istedi valla
Tatlı bulamazsam ben de ondan yiyeceğim şu an
Ahahhaha bende onu bastırmak için dolaptan poagaca çıkardım yiyeceğim
Ahahahha yok zeytin sürüp yicem çünkü evde Nutella yOkPoğaçaya nutella sürer yersin sen şimdi
Benim o canEki Görüntüle 2548557
Kızlar 3 tane can var, hepinizi karıştırıyorum kadayıflı muhallebili sultan sarma hanginizinse elinize sağlık, yanlış alintilamis olabilirim
Ahahhaha abla sen cok yaşa mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım
Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz
Ben sonunculuk icin yarisiyorum bu seferde
Ahahhaha abla bizde et yarışmasında onu yaşamıştık Buda dejavu oldu orda ekmeği alıp yağa banmak istiyoduk burdada çatalı batırmak ama nerdeeee suan gözümün önüne geldi ondan da koy koy tabağa bundan da koy koy der gibi duydum
Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz
Karnıma ağrılar girdi gülmekten sizin yüzünüzden kendimi mutfağa attım, bal kaşıklayıp kalan son bisküviyi kemireceğimabla korkutuyorsun beni
Tamam ama sen beni geçersinC A N O hadi yarisalim CaNanSu bizi solladı
Başa baş gidiyoruz bakTamam ama sen beni geçersin
Sana koymaz bacım, sen önceki kategori birinci olmuş birisin.Başa baş gidiyoruz bak
Parayla değil sırayla :)bidahakine de sen olursun belkiSana koymaz bacım, sen önceki kategori birinci olmuş birisin.
Bense, öyle miii
14 yarışma oldu, ilerde kısmet. Bi çocuklar büyüsünParayla değil sırayla :)bidahakine de sen olursun belki
Desene bana da daha cok var14 yarışma oldu, ilerde kısmet. Bi çocuklar büyüsün