• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Beğenmek bile yetersiz kalır bayıldım, tatlısız bir dünya düşünemeyenlerdenim, uykumdan uyanıp hiçbir şey bulamazsam bebek muhallebisi yapıp yiyen biri olarak şu anda buradaki tatlılar bana işkence gibi :KK70:

Benim de tam tersi baktıkça kan şekerim düşüyor hepsini yiyesim var:KK70:bu bölüm bana nispet için açılmış sanki, al sana profiterol al sana sütlü nuriye, oh öyle bak bak dur trileçeye tembel gelin tatlısına, sultan sarması sana göz kırpıyor:KK70: yalnız tembel gelin tatlısı iyiymiş, benim gibi bir tembeli anlatır gibi, tembelliğimi yüzüme vurur gibi çarpıcı hahahahahahahaa
Ahahhaha abla sen cok yaşa :D :D mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım :D :D :D

Ahahhaha abla sen cok yaşa :KK70: :KK70: mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım :KK70: :KK70: :KK70:

İnsanın canı bebe bisküvisi bile ister mi, istedi valla
Tatlı bulamazsam ben de ondan yiyeceğim şu an :KK53:

Ahahhaha abla sen cok yaşa :KK70: :KK70: mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz:KK70:

Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz:KK70:

abla korkutuyorsun beni😂

Ahahhaha abla bizde et yarışmasında onu yaşamıştık Buda dejavu oldu :D orda ekmeği alıp yağa banmak istiyoduk burdada çatalı batırmak ama nerdeeee :D :D suan gözümün önüne geldi ondan da koy koy tabağa bundan da koy koy der gibi duydum :D :D :D

abla korkutuyorsun beni😂
Karnıma ağrılar girdi gülmekten :KK70:sizin yüzünüzden kendimi mutfağa attım, bal kaşıklayıp kalan son bisküviyi kemireceğim:KK70:
Çıkmam lazım bu bölümden hahahahhaa

Back