Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ablacımNevreste cim çok geçmiş olsun kuzum. Doktora göründüğüne çok sevindim. Tedavi ile sağlığına kavusmani ümit ediyorum. Tiroid hormonu çok önemli...kilo vermeye de başlarsın ne güzel...ihmal etme ilaçlarını...
Hepsini sana verdim ortaya karışık yapacaksınBende bilmiyorum. biri sütlaçı sen aldın diyor, biri Magnolia yı sen aldın diyor. Bende ben aldım diyorum, ne de olsa inanmıyorlar
Sağol canımGeçmiş olsun abla
Gecmis olsun abla Çok teşekkür ederim ablacım
Sağol canım sonunda şikayetlerimin sebebini buldum meğer yaşlılıktan değilmişGecmis olsun abla 
Aa daha yasın kac ki zaten abla diyoruz ama cok gencsinSağol canım sonunda şikayetlerimin sebebini buldum meğer yaşlılıktan değilmiş
Cidden öyle yazıyor yaşlandım sanırmış insan
Bu biraz fazla olduHepsini sana verdim ortaya karışık yapacaksın
Onun yazdığını görünce hızlı hızlı yazilmayanlari yazayım dedimyani canfeb e mi havale ettin beni beni
Ama türk mitfagi mi dedin
Canım zaten ilaç kullanıyorum.Bunlar kan sonuçları şimdi bir sürü başka tahlil,ultrason yapılacak sonra ilacın dozu artar.Aa daha yasın kac ki zaten abla diyoruz ama cok gencsin
Sikayetlerinin sebebini bulmana sevindim ilac vermiştir sanırım onları kullanınca sikayelerinde kalmaz ♥
Artık hangisine daha çok o y gelirseBu biraz fazla oldu
Tekrar gönder, silersin
Ben ugrasamam diye istemedim aklimdaydi ☺Sütlü nuriye niye kimsenin önce aklına gelmedi
Bayağı 1-2 saat sonra bir arkadaş alan oldu mu ben tarifimi değiştireyim dedi değiştirdik
Dershaneye başlamıştı en sonNiye gelmiyor bu hatun evi oturaklanmadi mi hala
Demek öyleyani canfeb e mi havale ettin beni beni
Ama türk mitfagi mi dedin
Ellerine saglık canım. Çok güzel görünüyor :)
Sabah dersim vardı canım.....kaçırdım gül gibi nuriyeyi az önce görünce vazgeçtiler sandım.Elhan ablacım sen sütlü nuriyeyi 2 saat sonra istedin:)