Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neden geçmiş okuyorsunuz neden ama niiidennnnnOlmadı şimdi bu nasıl.olur nasıl yaparsn bunu
:dSen neden geçmiş okuyorsunuz neden ama niiidennnnn
Tamm ozaman:d
Anaaa okumada mıydım
Bişey olmaz kız yarn gider yerm
tokum şuan ama önümde olsa hepsini götürürdüm inankiAcikirsinda sen gece
canım teşekkür ederim mikrop kapmış antibiyotik tedavisi gördü ama yeterli gelmemiş serum taktılar on tanede iğne verdi yarın başlayacak.Kukrim geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir inşallah
teşekkür ederim canımKukrim geçmiş olsun canmm
sağolasın canım :)Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ortim, bu virüsler nasılda inatçı ya bende de antibiyotik fayda etmemişti diş etimdecanım teşekkür ederim mikrop kapmış antibiyotik tedavisi gördü ama yeterli gelmemiş serum taktılar on tanede iğne verdi yarın başlayacak.
teşekkür ederim ortim aynen inatçı çıktı bakalım inşallah iğneler daha hızlı ve iyi etki eder.Geçmiş olsun ortim, bu virüsler nasılda inatçı ya bende de antibiyotik fayda etmemişti diş etimde
Geçmiş olsun canımcanım teşekkür ederim mikrop kapmış antibiyotik tedavisi gördü ama yeterli gelmemiş serum taktılar on tanede iğne verdi yarın başlayacak.
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Sütlü nuriye desem mi dedim sonra kaçırmışımdır dedim ama şimdi gördüm ki eğer yazsaydım alırmışım sonra da yapamaz sana satarmışım sen varmısın ablacanım?
Ben mi başlamıştım dershane bana hayal canım ben evde derse başladım, bebişle biyere gidemem malesef , bu arada birinciliğini kutlarım canımDershaneye başlamıştı en son
kuzum teşekkür ederimmSütlü nuriye desem mi dedim sonra kaçırmışımdır dedim ama şimdi gördüm ki eğer yazsaydım alırmışım sonra da yapamaz sana satarmışım sen varmısın ablacanım?
Ben mi başlamıştım dershane bana hayal canım ben evde derse başladım, bebişle biyere gidemem malesef , bu arada birinciliğini kutlarım canım
Nevreste ablacım geçmiş olsun
Kukrim kuzucuğum senin de eşine çok geçmiş olsun
Minik Duduklu Tencere miniğim ev şükür tamam da ben bi koptum tam koptum buralardan, bidaha nezamana eskisi gibi olurum bilmiyorum ama bakıyorum sizlere böyle etiket gördükçe
Teşekkür ederim canımSütlü nuriye desem mi dedim sonra kaçırmışımdır dedim ama şimdi gördüm ki eğer yazsaydım alırmışım sonra da yapamaz sana satarmışım sen varmısın ablacanım?
Ben mi başlamıştım dershane bana hayal canım ben evde derse başladım, bebişle biyere gidemem malesef , bu arada birinciliğini kutlarım canım
Nevreste ablacım geçmiş olsun
Kukrim kuzucuğum senin de eşine çok geçmiş olsun
Minik Duduklu Tencere miniğim ev şükür tamam da ben bi koptum tam koptum buralardan, bidaha nezamana eskisi gibi olurum bilmiyorum ama bakıyorum sizlere böyle etiket gördükçe
Afiyet olsun cankuşum sevindim bişeylerin beni hatırlatmasınakuzum teşekkür ederimm
geçen aşure yaptığımda aklıma geldin
kışın yapmıştın ya canın istedi diye o geldi aklıma :)Afiyet olsun cankuşum sevindim bişeylerin beni hatırlatmasına
Buralardayım ama sadece okuyucuyum.Nevreste hoşgeldin