O türk mutfağı mıO zaman profiterol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O türk mutfağı mıO zaman profiterol
O zaman ben dünya mitfaginda yapayımO türk mutfağı mı
Yarın yapayım tarifimi
Nevoşum geçmiş olsun neyin var ?Galiba öyle olacak tekrar doktora gideyim ultrason falan çekildin.Zaten haftada 800 ml içiyorum.
Diyet yapanların bir yerleri şişerse suçlu sensin bacım. Yine de afiyet olsun. Afiyetle beraber bıngıl bıngıl bir şeyler olur mu bilmem.Yemek yiyip geliyorum Eki Görüntüle 2541089
O evde olmak isterdin sende dimi? O mantıya kaşık sallamak,içli köfteyi löp löp götürmekDiyet yapanların bir yerleri şişerse suçlu sensin bacım. Yine de afiyet olsun. Afiyetle beraber bıngıl bıngıl bir şeyler olur mu bilmem.
Tamm tamm kaldırdım Kıyamam ben onlaraDiyet yapanların bir yerleri şişerse suçlu sensin bacım. Yine de afiyet olsun. Afiyetle beraber bıngıl bıngıl bir şeyler olur mu bilmem.
En basit tarifi alirim yine alırım kambersuliz düğün olmaz
Geçmiş olsunTiroid hormonum çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.İlaç yetmiyormuş.
Sonunda neden kilo aldığımı buldum
Şimdi okudum geçmiş olsun çiçeğim Allah şifa versinTiroid hormonum çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.İlaç yetmiyormuş.
Sonunda neden kilo aldığımı buldum
Sağol canımNevoşum geçmiş olsun neyin var ?
Midem aldın biz alacaktıkEvet ben aldım, ne var
Sağol canımAy ne bileyim panikledim birden
Geçmiş olsun
:dSenin mercimeğinden ötürü seni görmezden gelirler
Olan bana olur canım
OlmazO zaman ben dünya mitfaginda yapayım
Dimi çakallık yaptı kaptı hemenBende C A N O den şüpheleniyorum
Neyimi gördünüz yaa, ben masumum. Nevreste dedi illa al al all, kıramadım napimDimi çakallık yaptı kaptı hemen
Ben görmedim amaTamm tamm kaldırdım Kıyamam ben onlara