Neyi sen almışsınNeyimi gördünüz yaa, ben masumum. Nevreste dedi illa al al all, kıramadım napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi sen almışsınNeyimi gördünüz yaa, ben masumum. Nevreste dedi illa al al all, kıramadım napim
Çok geçmiş olsun canım. Sürekli ilaç kullanman gerekiyorTiroid hormonum çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.İlaç yetmiyormuş.
Sonunda neden kilo aldığımı buldum
Bende bilmiyorum. biri sütlaçı sen aldın diyor, biri Magnolia yı sen aldın diyor. Bende ben aldım diyorum, ne de olsa inanmıyorlarNeyi sen almışsın
Bana da istemeyerek verdm dedi napczNeyimi gördünüz yaa, ben masumum. Nevreste dedi illa al al all, kıramadım napim
Zorla güzellik oldugu nerde görülmüş, bizde görülsünBana da istemeyerek verdm dedi napcz
Her türlü farkını koydun Yaaa ortayaZorla güzellik oldugu nerde görülmüş, bizde görülsün
Tiroid hormonum çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.İlaç yetmiyormuş.
Sonunda neden kilo aldığımı buldum
Geçmiş olsun ablaSağol canım
Beni tiroidler çalışmıyormuş.Hipofiz salgısı artmış.
İlaç az geliyormuş.
Gören küsüyor görmeyen küsüyor napayım benBen görmedim ama
Tekrar gönder, silersinGören küsüyor görmeyen küsüyor napayım ben
Kim olmak istemez cococum yaraya tuz basmak böyle olsa gerek...füze gonderseydin canım ya...can çekişmeden direkt ölürdükO evde olmak isterdin sende dimi? O mantıya kaşık sallamak,içli köfteyi löp löp götürmek
Niye gelmiyor bu hatun evi oturaklanmadi mi hala
yani canfeb e mi havale ettin beni beniMinik Duduklu Tencere canisiseni canfeb etiketledi gördüm ondan etiketlemedim
Ama türk mitfagi mi dedin
Yazdan beri bir köyü yerlestirirdim ne evmis anlamadım ki meleğim...kiz liliiii LilimamNiye gelmiyor bu hatun evi oturaklanmadi mi hala