- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GörüşürüzKaçıyorum akşam gelirim...
Efenim hoş geldiniz mikrofon sizdeSunumsuz yakalandım şu an acele bişey tutturayım üstüme 🎗
Ablacım konu taşındı.Kırmızı et oylama sayfası kaldırılmış bugün teşekkür edecektim oy veren arkadaşlara çok geç kaldım.
En basit tarifi alirim yine alırım kambersuliz düğün olmazSen yok musun şimdi
Doğanın kanunu bu kadın milletiyiz burda indirim günü gibi düşün tarif açılış yapıldığı an bitiyorAnammmm neymissiniz gı hem almişsiniz tarifleri haşin kadinlar
Magnolia en baş köşede yine bakalım kim almış kesin _CaNanSu_ aldı ilk gelen o artık sütlaç gibi klasik tatlı kazanmıyorMagnoliam için nereden çilek bulabilirim acaba?
Şaka şaka fırın sütlaç aldım
Nihahahahahahahaha
E hadi ozamwnHayırlı olsun ❤
Tam benlik kategori
Belki tarifimi alıp kaçmışımdır, niye kaç saattir sesim çıkmıyorMagnolia en baş köşede yine bakalım kim almış kesin _CaNanSu_ aldı ilk gelen o artık sütlaç gibi klasik tatlı kazanmıyor
Sütlacı alanın canı sıkılsin ihahahahahahaha
Senle ben çok uyusuguz bacım benim geldiğimde tek tarif kalmıştı repertuarim geniş olduğundan başka da buldum uhuuuuuuuBelki tarifimi alıp kaçmışımdır, niye kaç saattir sesim çıkmıyor
Tarif kalmamış bacım ne edemE hadi ozamwn
Arat google amcadan denk gelir belki yada nevo ya sor :))Tarif kalmamış bacım ne edem
Bence sütlaç ve profiterol alanın şansı daha çok gibi geliyor bana.klasikler daha çok oy alır gibi geliyo magnolia veya muhallebililerin pek şansı yok gibi ama yinede belli olmaz kk kadınlarının tercihi hep değişiyorMagnolia en baş köşede yine bakalım kim almış kesin _CaNanSu_ aldı ilk gelen o artık sütlaç gibi klasik tatlı kazanmıyor
Sütlacı alanın canı sıkılsin ihahahahahahaha