- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
BirTutamMutluluk20
canım süt dilimine bayılırım ellerine sağlık,birde şey sorcam o kalemli saksıyı sen mi yaptın öyle mi satın aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın eşyalar gelecek en fazla bir hafta içinde toparlarız.Net biraz sürer hemen bağlanmayabilir.Bir gelişme yok
Hasretlik çekiyorum,özledim seni
Yarın eşyalar gelecek en fazla bir hafta içinde toparlarız.Net biraz sürer hemen bağlanmayabilir.
Bende özledim ama çok yoğunum
Tesekkur ederim balimo saksiyi annem kizima yaptirmisdi dogum gunundebebegi de vardi kizim cikardiBirTutamMutluluk20 canım süt dilimine bayılırım ellerine sağlık,birde şey sorcam o kalemli saksıyı sen mi yaptın öyle mi satın aldın
Nevo tasiniyo musunuz?Yarın eşyalar gelecek en fazla bir hafta içinde toparlarız.Net biraz sürer hemen bağlanmayabilir.
Bende özledim ama çok yoğunum
Sağol canımAllah yardımcın olsun Canım
4 gözle bekliyoruz
Senin haberin yok mu?Tesekkur ederim balimo saksiyi annem kizima yaptirmisdi dogum gunundebebegi de vardi kizim cikardi
Eki Görüntüle 2545398
Nevo tasiniyo musunuz?
Yaaa cok sevindim nevo ne guzel olmuscok istiyodunSenin haberin yok mu?
Benim tayin çıktı.Geldik çocuklar okula bile başladı
Yarın eşyalar gelecek
Sağol canımYaaa cok sevindim nevo ne guzel olmuscok istiyodun
Nereye cikti tayin?Sağol canım
Malatya canım ailemin yanına geldimNereye cikti tayin?
Aaa valla iki kati sevincli haber olmus buMalatya canım ailemin yanına geldim
Öyle oldu canımAaa valla iki kati sevincli haber olmus bu
Allah gonlune gore vermis iste nevo ne guzelÖyle oldu canım
Çok ani oldu ben hala farkında değilim
Öyle canım her şey istediğim gibi ilerliyorAllah gonlune gore vermis iste nevo ne guzel
Ara sira herkesde olan seyler kanka sıkma tatli caniniUmduğunu bulamamak olsa gerek hiç birşey istediğim gibi olmuyor baksana tatlı bile öyle oldu
Cok Sukursabrettin mukafatin da buyuk olduÖyle canım her şey istediğim gibi ilerliyor
Hayırlı olur inşaallahCok Sukursabrettin mukafatin da buyuk oldu
Sen de öylesin canım.Allah razı olsun canımın içi rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.çok teşekkür ediyorum eksik olma bitanesin
canım benim şuan için iyiyim Allah’a şükür.sağol merak ettiğin için.malum eşim izin almıştı ama izinler iptal oldu 3.günü işe dönmek zorunda kaldı.yani yine kendi başıma idare etmeye çalışıyorum.eskisi gibi ani hareketler yapmıyorum mümkün olduğunca yavaş hareket etmeye çalışıyorum.kızımı yavaşça kaldırıp indiriyorum.kanama alanı hala var ama dışarıya çıkan bi kanama yok şuan için.hayırlısıyla 30 uncu haftaları bi göreydik