• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Bir gelişme yok

Hasretlik çekiyorum,özledim seni😂
Yarın eşyalar gelecek en fazla bir hafta içinde toparlarız.Net biraz sürer hemen bağlanmayabilir.
Bende özledim ama çok yoğunum😍

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 canım süt dilimine bayılırım ellerine sağlık,birde şey sorcam o kalemli saksıyı sen mi yaptın öyle mi satın aldın😍
Tesekkur ederim balim😍😍o saksiyi annem kizima yaptirmisdi dogum gununde😍bebegi de vardi kizim cikardi:53:
IMG_20190923_212648.jpg

Yarın eşyalar gelecek en fazla bir hafta içinde toparlarız.Net biraz sürer hemen bağlanmayabilir.
Bende özledim ama çok yoğunum😍
Nevo tasiniyo musunuz?

Allah razı olsun canımın içi rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.çok teşekkür ediyorum eksik olma bitanesin😘😘😘
canım benim şuan için iyiyim Allah’a şükür.sağol merak ettiğin için.malum eşim izin almıştı ama izinler iptal oldu 3.günü işe dönmek zorunda kaldı.yani yine kendi başıma idare etmeye çalışıyorum.eskisi gibi ani hareketler yapmıyorum mümkün olduğunca yavaş hareket etmeye çalışıyorum.kızımı yavaşça kaldırıp indiriyorum.kanama alanı hala var ama dışarıya çıkan bi kanama yok şuan için.hayırlısıyla 30 uncu haftaları bi göreydik :KK51:
Sen de öylesin canım.:KK51:

Back