- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.430
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su harika sunumlara layik olmaya calistim kankaSüt dilimleri şahane olmuş yine yaptın yapacağını
Beni kacirtacasiniz yeminle hesabi mi dondurtsam kaçmak içinsu harika sunumlara layik olmaya calistim kanka
Kanka hakkaten sen niye yoksun gozum seni aradiBeni kacirtacasiniz yeminle hesabi mi dondurtsam kaçmak için
Çok basit bir tarif var bende evde süt durdurmuyor cociklar geçen yaptım ayarı tutmadı tatlının :/Kanka hakkaten sen niye yoksun gozum seni aradi
Olsun senin o sahane ellerinin degdigi her sey guzel olurÇok basit bir tarif var bende evde süt durdurmuyor cociklar geçen yaptım ayarı tutmadı tatlının :/
Hatta bugün nevo ya vazgeçtim diyesim bile geldi kötü olunca bir daha da yapmadım eşim diyecek beceremiyorsun hala neden bu uğraş ,Olsun senin o sahane ellerinin degdigi her sey guzel olur
O zaman yorma kendini bi dahakine sarj ol kankaHatta bugün nevo ya vazgeçtim diyesim bile geldi kötü olunca bir daha da yapmadım eşim diyecek beceremiyorsun hala neden bu uğraş ,
Sagol canımEllerine sağlık cok güzel olmuş
Börekler de öyle olmuştu içimdeki istek kaçtıO zaman yorma kendini bi dahakine sarj ol kanka
Heves kacti mi zor geliyo dogrudurBörekler de öyle olmuştu içimdeki istek kaçtı
Birde bu aralar evde yemek yapmaya bile isteğim yok ustumde bir tuhaflık var herşeyi mecburiyetten yapıyorumHeves kacti mi zor geliyo dogrudur
Hayirdir niye ki kanka bi sorun mu var?Birde bu aralar evde yemek yapmaya bile isteğim yok ustumde bir tuhaflık var herşeyi mecburiyetten yapıyorum
Umduğunu bulamamak olsa gerek hiç birşey istediğim gibi olmuyor baksana tatlı bile öyle olduHayirdir niye ki kanka bi sorun mu var?
Var mı bir gelişme nasılsın
Allah razı olsun canımın içi rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.çok teşekkür ediyorum eksik olma bitanesinAllah korktuğuna uğratmasın canım. Bol bol dua edeceğim sana,sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah
canım benim şuan için iyiyim Allah’a şükür.sağol merak ettiğin için.malum eşim izin almıştı ama izinler iptal oldu 3.günü işe dönmek zorunda kaldı.yani yine kendi başıma idare etmeye çalışıyorum.eskisi gibi ani hareketler yapmıyorum mümkün olduğunca yavaş hareket etmeye çalışıyorum.kızımı yavaşça kaldırıp indiriyorum.kanama alanı hala var ama dışarıya çıkan bi kanama yok şuan için.hayırlısıyla 30 uncu haftaları bi göreydikGunaydin herkese sabahlarinz hayirli ugurlu olsun
CocoChanelmademoiselle
Merak etim seni nasil oldun