- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Söyledim bile bakBekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyledim bile bakBekliyorum
Yaaaa çok güzel kankaa nerde yaptırmış annen bi sorar musın benim için çok beğendimTesekkur ederim balimo saksiyi annem kizima yaptirmisdi dogum gunundebebegi de vardi kizim cikardi
Eki Görüntüle 2545398
Nevo tasiniyo musunuz?
Yemedim nerenin üretimi o sucuk?Kızlar hiç gurme sucuk yediniz mi Migros carrefourlarda satılıyor genelde.eşim bi kaç defa almıştı bu vesileyle bende yedim meğerse içinde domuz eti varmış hem haram,hadi onu da geçtim sağlığa çok zararlı bi et.içinde insanı öldürebilecek tenyalar var.artık hiç bir sucuğa güvenenileceğimi zannetmiyorum.en iyisi kendi sucuğunu kendin yapmak galiba
Allahtan yememişsin iyiki kanka Kocaeli zannedersem asla yeme.gıda terörleri açıklandı gurme markasına ait sucuk salam sosis her etinin içinde domuz eti bulunmuş Allah cezalarını versinYemedim nerenin üretimi o sucuk?
Baktım az önce. Zehir tüccarları. Yapan da Türk firmaAllahtan yememişsin iyiki kanka Kocaeli zannedersem asla yeme.gıda terörleri açıklandı gurme markasına ait sucuk salam sosis her etinin içinde domuz eti bulunmuş Allah cezalarını versin
Ve ben bu sucuktan 4-5 defa yedim eşim yüzünden.kendisi sucuk manyağı gibi bişey çok sever her kahvaltıda yer.hatırlıyorum kaç kere gurme getirdiğini.içim o kadar kötü oldu ki Allah’ın cezaları.hem haram yedirmiş oldular hemde o zehirli mikropları vucudumuza soktular.çolumuz çocuğumuz da yiyebilirdi bu eti.yanlarına kalmasın inşallah.migros ta carrefourda yok satılıyordu bu sucuk birdeBaktım az önce. Zehir tüccarları. Yapan da Türk firma
Nerden bileceksin ki, güvenilir marka diyorsun. Denetleniyor diyorsun alıyorsun, yiyorsun. Biz fazla sucuk tüketmeyiz. Arada bir tost için alırız okadar.Ve ben bu sucuktan 4-5 defa yedim eşim yüzünden.kendisi sucuk manyağı gibi bişey çok sever her kahvaltıda yer.hatırlıyorum kaç kere gurme getirdiğini.içim o kadar kötü oldu ki Allah’ın cezaları.hem haram yedirmiş oldular hemde o zehirli mikropları vucudumuza soktular.çolumuz çocuğumuz da yiyebilirdi bu eti.yanlarına kalmasın inşallah.migros ta carrefourda yok satılıyordu bu sucuk birde
Vicdansizlar . Ben hiç yemedim ama yiyenlere çok üzüldümKızlar hiç gurme sucuk yediniz mi Migros carrefourlarda satılıyor genelde.eşim bi kaç defa almıştı bu vesileyle bende yedim meğerse içinde domuz eti varmış hem haram,hadi onu da geçtim sağlığa çok zararlı bi et.içinde insanı öldürebilecek tenyalar var.artık hiç bir sucuğa güvenenileceğimi zannetmiyorum.en iyisi kendi sucuğunu kendin yapmak galiba
Aslında şu 3 haneli marketlerin kilere de bakılmalı bugün baktım baktım almadım daha dün haberi görünce .kendin kesip yiyeceksin diyor eşim gercekten haklı yaniVicdansizlar . Ben hiç yemedim ama yiyenlere çok üzüldüm
Marketten almıyoruz biz de. Bizim damat yapıyor kendisi,onların yediginden satıyor bize de.Ya da onun bildiği,kasap olan arkadaşlarından satın alıyoruz.Aslında şu 3 haneli marketlerin kilere de bakılmalı bugün baktım baktım almadım daha dün haberi görünce .kendin kesip yiyeceksin diyor eşim gercekten haklı yani
Ben kasaplara da güvenmiyorum bacım biz kendimiz kesip kıyma cektiriyoruz köfte olarak tüketiyoruz sucuk falan ara sıra alıyorduk ama artık alasim gelmiyorMarketten almıyoruz biz de. Bizim damat yapıyor kendisi,onların yediginden satıyor bize de.Ya da onun bildiği,kasap olan arkadaşlarından satın alıyoruz.
Hem fiyatından belli minik ya,et 50 tl,koca kangal sucuk 20. Nasıl et olsun o yani ?Ya nallı kuzu,ya domuzAslında şu 3 haneli marketlerin kilere de bakılmalı bugün baktım baktım almadım daha dün haberi görünce .kendin kesip yiyeceksin diyor eşim gercekten haklı yani
50 tl den düşük fiyatlı olan sucuklar da var. Bizim kasaplar tanıdık.Ben kasaplara da güvenmiyorum bacım biz kendimiz kesip kıyma cektiriyoruz köfte olarak tüketiyoruz sucuk falan ara sıra alıyorduk ama artık alasim gelmiyor
Rengi soluk sucukları bile kilosu 50 liradan başlıyor kim bilir içinde ne var da 50
Kim acıyacak bizeHem fiyatından belli minik ya,et 50 tl,koca kangal sucuk 20. Nasıl et olsun o yani ?Ya nallı kuzu,ya domuz