- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Hadi inşAllahNevoşa söyledim kuzum,herhalde benden sonra ilk isteyene verir. Eğer sen istediysen sana verir.hadi inşallah sen alırsın çok istiyodun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşAllahNevoşa söyledim kuzum,herhalde benden sonra ilk isteyene verir. Eğer sen istediysen sana verir.hadi inşallah sen alırsın çok istiyodun
Hadi inşAllah
Kapmislardir hemen onu nevoş suan tarif yok didiiMagnolya boşa çıkmış
Teşekkür ederim çok naziksin.Ne yaptın anlat, ben dinliyorum
Az once sordum nevoya tarif yok dediii simdi sen alirsan kalkanlarimi kaldiririmmHadi inşAllah
Olabilir canım eli çabuk topik burasiKapmislardir hemen onu nevoş suan tarif yok didii
Bakayım ben ortime tarifAz once sordum nevoya tarif yok dediii simdi sen alirsan kalkanlarimi kaldiririmm
En son sütlü biber dolmasi yapcam okdar tarifden 1 tane kalmazmi ya 50 kisi mi katilcak anlamadimOlabilir canım eli çabuk topik burasi
Sana zahmet bi el at ortiiBakayım ben ortime tarif
Sana zahmet bi el at ortii
Baktim canim simdi netten bi arastrma yapicamÖZele bak canım
Nevoya sordum bakalim sahipsizce sahiplencem hemen guzel bakicam guzel guzel sunumlar yapcammmÖZele bak canım
Nevoya sordum bakalim sahipsizce sahiplencem hemen guzel bakicam guzel guzel sunumlar yapcammm
Kendi ellerinle atese attin kendiniiHadi hayırlısı Canım
Durup dururken rakip edindim iyi mi
Kendi ellerinle atese attin kendinii
Ama yok simdi sanmam bunla 1.lik getrmez bana maksat corbada tuzum olsun
begendin miSeni gördüm birşey hissetmedim işte, bana geldi fazlasıyla bir neşe, doğru konuş karşında bir trileçe varken C A N O
Rica ederim canım bekliyoruz.Teşekkür ederim çok naziksin.
Madem ısrar ediyorsun soyleyim. Muhallebili bir şey yaptım.
Teeee ben onu konu açılınca istemiştimAz once sordum nevoya tarif yok dediii simdi sen alirsan kalkanlarimi kaldiririmm
Her türlü yerimbegendin mi
Koskoca valisin sen, vermesi gerekirTeeee ben onu konu açılınca istemiştim
Nevros bana verirse benim tarifi sana eririm siz