- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
TamamArkama geç ben seni korurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamArkama geç ben seni korurum
Yok balım trilice senindiirrr ben ellemiyom sutlü nuri dedim alinmis kazandibi irmik tatlisi muhallebi ne didiysem alinmis ve suanda nevosda 1 tane bile tarif yokmussssbalbocuuu kuzu seneye triliçe kavgası etmeyelim senle
Gecmis olsun cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim eksik olma inşallah
Banada kalmaz bence seneye kuzu gı aşure yapaydın bazıları sütlede yapıyo ama zahmetli yaYok balım trilice senindiirrr ben ellemiyom sutlü nuri dedim alinmis kazandibi irmik tatlisi muhallebi ne didiysem alinmis ve suanda nevosda 1 tane bile tarif yokmussss
Amin canım sağolasınn eksik olmaGecmis olsun cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Urasamam okadan benim deli rhat brakmaz beniBanada kalmaz bence seneye kuzu gı aşure yapaydın bazıları sütlede yapıyo ama zahmetli ya
Oda doğru bi cadı var sende tatlıUrasamam okadan benim deli rhat brakmaz beni
Artık bende eminimBen eminim
Aynen biliyosun zatenOda doğru bi cadı var sende tatlı
Magnolya boşa çıkmışHala tarif alamamis biri olarak uzaktan izliyorum siziii
Kimmiş ki oHerkes ilk seferde kazanıyor bizde mi sorun
Bende 8 de kazandımOhaa derim
Bende 8 de kazandım
Ne oldu kız, yapmayacaksan bana verseneNaber kızlar bu kategoriye katılmayı çok istemiştim nasip olmadı.gitti magnolia m neyse bebeğim iyi olsun da
Seni gördüm birşey hissetmedim işte, bana geldi fazlasıyla bir neşe, doğru konuş karşında bir trileçe varken C A N O
OlabiluYoksa bu bir işaret mi
Nevoşa söyledim kuzum,herhalde benden sonra ilk isteyene verir. Eğer sen istediysen sana verir.hadi inşallah sen alırsın çok istiyodunNe oldu kız, yapmayacaksan bana versene
Olabilu