• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Demek sen almıştın 😍 saglık olsun canım. Bebegin ve sen iyi olunda, gerisi mühim değil.

Nasılsın, kanaman durdu mu?
Allah razı olsun canım benim,kanamam durdu ama hala kasık tarafımda bi acı ve ağrı var.kanama alanı hala duruyor hissedebiliyorum.hayırlısıyla bu bebeğimi de kucağıma alabilirsem Allah’ın izniyle çocuk defterini kapatıcam 😭

Allah razı olsun canım benim,kanamam durdu ama hala kasık tarafımda bi acı ve ağrı var.kanama alanı hala duruyor hissedebiliyorum.hayırlısıyla bu bebeğimi de kucağıma alabilirsem Allah’ın izniyle çocuk defterini kapatıcam 😭
Hayırlısı canım. Bugünlerde geçecek, biraz zaman, biraz sabır. :)

Çocuk defterini bende kapattım 🤩

Hayırlısı canım. Bugünlerde geçecek, biraz zaman, biraz sabır. :)

Çocuk defterini bende kapattım 🤩
İnşallah kuzum inşallah geçer unuturum bu günleri.eksik olma😘😘💕

Sıkıntı yapma Kuzum benimde kızda baya kanamam olmuştu şükür Rabbim korudu büyüyo bi yaramaz kız oldu. İnşallah saglıcakla al sağ salım hayırlarla kucagına😍😘

merhaba sizi 7. Takımdan tanıyorum canım hamilesin hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım sağolasın.takımdayken aynı dönemlerde hamile kalmıştık seninle galiba.seninde bebişin olmuştu diye hatırlıyorum.ikinciye hamileyim kısmetse.biraz sıkıntılı geçiyor bu hamilelik ama hayırlısı artık💕

Sıkıntı yapma Kuzum benimde kızda baya kanamam olmuştu şükür Rabbim korudu büyüyo bi yaramaz kız oldu. İnşallah saglıcakla al sağ salım hayırlarla kucagına😍😘
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim eksik olma inşallah 😍🙏🏻💕😘

Back