• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
inşallah canım benim sağolasın inşallah💕
Allah razı olsun canım sağolasın
çok sağol canımın içi aminn inşallah dediğin gibi olur💕💕🙏🏻😘
sağolasın canım benim Allah razı olsun
Allah razı olsun canım nevoşum inşallah dediğin gibi olur.ayaklarımın altına yastık koyuyorum inşallah 1 hafta içinde düzelir bu durum.bu arada benim tarifimi isteyen birine verebilirsin nevoşum ben yapamıycam.bu arada tayininiz çıkmış hayırlı olsun gözün aydın canımın içi.gittiğiniz yerde çok daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah.seni de işlerinin arasında yorucam kusura bakma ama tarifi yapabileck durumda değilim :KK43::KK43:
Allah razı olsun canım benim çok sağol 💕💕

Sağol ablacımm aminn inşallah💕💕
Allah razı olsun canım .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Tamam canım problem değil:)

Ben çok begendim valla, muhteşem 😍
Çok sağ ol cantanem. Teşekkür ederim.
Yanliz ben bayildimm sunuma. Hele o nostaljik radyoya bttim🤩
Radyoda Orhan Veli'nin kendi sesinden " Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarında" dediğini bir hayal etsene :KK60:
Çok teşekkür ederim balböcüğüm. Bu duyguları yaşamak için katılmak lazım yarışmalara...:KK36:

Ağlama canım bak benide aglaticaksin :rolleyes: sen hem kadinin yerine göz dik hem tarif iste:ıslık: bak ben tarifimi yaptım sonra taht oyunlarına başladım:KK53:
Maşallah ağlaya ağlaya sende yaş kalmadı kıyamam :sinirli: :sinirli:
Şans yok bende şans :110: keşke CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle daha önce sıkıştırsaydim :KK11:

Back