- 8 Haziran 2013
- 57.075
- 151.589
- 898
Onu Nevreste açıyor canım :)Arkadaşlar tarifi yüklerken mesaj eklemeyi kapalı halde birakmışım bu nasıl açılır?
Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Nevreste açıyor canım :)Arkadaşlar tarifi yüklerken mesaj eklemeyi kapalı halde birakmışım bu nasıl açılır?
Çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Ben çok begendim valla, muhteşemÇok teşekkür ederim. Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Yanliz ben bayildimm sunuma. Hele o nostaljik radyoya bttimÇok teşekkür ederim. Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Sağol ablacımSüper olmuş nasıl mutlu olmasın şimdi:))
Bende boşta tarif kalmaz hemen birine veririm:)Nevoya sordum bakalim sahipsizce sahiplencem hemen guzel bakicam guzel guzel sunumlar yapcammm
Allah razı olsun canım .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah canım benim sağolasın inşallah
Allah razı olsun canım sağolasın
çok sağol canımın içi aminn inşallah dediğin gibi olur
sağolasın canım benim Allah razı olsun
Allah razı olsun canım nevoşum inşallah dediğin gibi olur.ayaklarımın altına yastık koyuyorum inşallah 1 hafta içinde düzelir bu durum.bu arada benim tarifimi isteyen birine verebilirsin nevoşum ben yapamıycam.bu arada tayininiz çıkmış hayırlı olsun gözün aydın canımın içi.gittiğiniz yerde çok daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah.seni de işlerinin arasında yorucam kusura bakma ama tarifi yapabileck durumda değilim
Allah razı olsun canım benim çok sağol
Sağol ablacımm aminn inşallah
Bosta kalan magnoliaya yi sahibine kavusturda sora bana bakBende boşta tarif kalmaz hemen birine veririm:)
Gündüz verdim:)Bosta kalan magnoliaya yi sahibine kavusturda sora bana bak
Çok sağ ol cantanem. Teşekkür ederim.Ben çok begendim valla, muhteşem
Radyoda Orhan Veli'nin kendi sesinden " Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarında" dediğini bir hayal etseneYanliz ben bayildimm sunuma. Hele o nostaljik radyoya bttim
Yine mi olmadı yaaaGündüz verdim:)
Sağolasın canımın içiAllah razı olsun canım .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canım problem değil:)
Ağlama canım bak benide aglaticaksin sen hem kadinin yerine göz dik hem tarif iste bak ben tarifimi yaptım sonra taht oyunlarına başladımYine mi olmadı yaaa
Aslı almış olabilir tarif bekliyorduYine mi olmadı yaaa
Maşallah ağlaya ağlaya sende yaş kalmadı kıyamamAğlama canım bak benide aglaticaksin sen hem kadinin yerine göz dik hem tarif iste bak ben tarifimi yaptım sonra taht oyunlarına başladım
Aslı kimAslı almış olabilir tarif bekliyordu