Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse bana ne yaptın demiyor.
Tariflerle ilgili yorumlarını alalımHala tarif alamamis biri olarak uzaktan izliyorum siziii
Tarif çok. Nevreste ile konuştun mu?Hala tarif alamamis biri olarak uzaktan izliyorum siziii
Nevosa 10 tane tarif sundum 10unuda vermiss ben ne edemmTariflerle ilgili yorumlarını alalım
Favorin var mı
Bitürlü bulamadikk. Tam icimden triliceyi hala yapmadilar die gecirirken konun acıldıTarif çok. Nevreste ile konuştun mu?
Hadi bakalım görelim kesin öyledirPericim kendi halinde sessiz bir tatlı...bence yakmaz ekledim görücüye çıkmayı bekliyor...
Öyle mi olduBitürlü bulamadikk. Tam icimden triliceyi hala yapmadilar die gecirirken konun acıldı
Evett zmanlama süperr ellerine saglikÖyle mi oldu
Naber kızlar bu kategoriye katılmayı çok istemiştim nasip olmadı.gitti magnolia m neyse bebeğim iyi olsun da
Teşekkür ederim canımEvett zmanlama süperr ellerine saglik
Vay sütlaç vaaay amma gizledin meraktan öldüydüm,gerçi kimse magnolianın bende olduğunu da bilemediydiBen almadım
Demek sen almıştın saglık olsun canım. Bebegin ve sen iyi olunda, gerisi mühim değil.Naber kızlar bu kategoriye katılmayı çok istemiştim nasip olmadı.gitti magnolia m neyse bebeğim iyi olsun da
Seneye de sen alırsın inşallahBende triliçe istiyodum aslında ama çoktan alınmıştır diye sormadım nevoya ahh ciğerim yandı şimdi görünce
Vay sütlaç vaaay amma gizledin meraktan öldüydüm,gerçi kimse magnolianın bende olduğunu da bilemediydi
İnşallahSeneye de sen alırsın inşallah